עבור לתוכן

כונן קשיח חיצוני USB 2 1TB

Featured Replies

פורסם

מין הסתם שלא....עצם גודלו של כונן 3.5 לא מאפשר שימוש במארז "קטן"..

אז נכון לעכשיו אתה מעוניין בהמלצות אחרות או שדי ירדת מהנושא ?

שכן כונני 2.5 די מוגבלים בנפח ובקצב העברה..מה שאתה זקוק לו בעיקר..

פורסם

לא, אני מדבר על דיסק קשיח "3.5 (לא "2.5).

הנקודה היא שהמארזים של דיסקים קשיחים חיצוניים של Seagate ו-WD, לדוגמה, מאוד גדולים (יותר מפי 2 מגודל של דיסק קשיח "3.5) והם עשויים מפלסטיק.

אני מעוניין בדיסק קשיח איכותי Seagate 1TB SATA II ומארז חיצוני איכותי מאלומיניום כמעט בגודל של הדיסק הקשיח ובלי מאוורר, שתומך ב-eSATA ורצוי מאוד שגם ב-USB 2.0 (חיבור FireWire אני לא ממש צריך, אבל זה יכול להיות בונוס). עכשיו השאלה היא האם קיימת חיה כזאת במחיר סביר של כ-1,000 ש"ח. במידה ולא, אז כמה זה אמור לעלות (עוד כמה מאות ש"ח בודדים, או הרבה יותר)?

פורסם

גם אני דברתי על 3.5...ה2.5 הייתה רק דוגמא..

בכל אופן..מארז איכותי עולה באזור ה300+- שקלים...תוסיף לזה את המחיר של הHD...

וזה שהמארז של החברה הוא לא מאלומיניום לא אומר שהוא לא טוב...

אז אתה רוצה המלצה למארז לHD ? כי ברמת העקרון לא משנה ממש איזה HD תבחר..שכן כולם+- אותו הדבר..

פורסם

לא, אני מדבר על דיסק קשיח "3.5 (לא "2.5).

הנקודה היא שהמארזים של דיסקים קשיחים חיצוניים של Seagate ו-WD, לדוגמה, מאוד גדולים (יותר מפי 2 מגודל של דיסק קשיח "3.5) והם עשויים מפלסטיק.

אני מעוניין בדיסק קשיח איכותי Seagate 1TB SATA II ומארז חיצוני איכותי מאלומיניום כמעט בגודל של הדיסק הקשיח ובלי מאוורר, שתומך ב-eSATA ורצוי מאוד שגם ב-USB 2.0 (חיבור FireWire אני לא ממש צריך, אבל זה יכול להיות בונוס). עכשיו השאלה היא האם קיימת חיה כזאת במחיר סביר של כ-1,000 ש"ח. במידה ולא, אז כמה זה אמור לעלות (עוד כמה מאות ש"ח בודדים, או הרבה יותר)?

דיסק 1TB פנימי עולה כ- 1300ש"ח (של WD הזול שבנמצא), תוסיף לזה כ- 300ש"ח (לדעתי אפילו יותר, אם אתה רוצה בנוסף ל- USB2 גם eSATA) מארז, יצא לך +1600ש"ח, עשה את החשבון שלך...

פורסם

אני לא אמרתי שמארז שהוא לא מאלומיניום הוא לא טוב. פשוט, הדיסקים הקשיחים החיצוניים של Seagate ו-WD,למשל, עשויים מפלסטיק. עכשיו אני מניח שהם כ"כ גדולים כדי שהדיסק הקשיח לא יתחמם. אני מעריך שמארז מאלומיניום יכול להיות הרבה יותר קטן וצמוד לדיסק הקשיח עצמו.

אני חייב דיסק קשיח חיצוני עם חיבור eSATA כי התרגלתי למהירות הגבוהה שלו, ואני לא יכול לחזור בחזרה ל-USB 2.0. אני בכ"ז צריך גם חיבור USB 2.0 לצורך תאימות למחשבים שאין בהם eSATA.

מחיר של 1,000 ש"ח לדיסק קשיח חיצוני בנפח של 1TB נראה לי ממש מציאה (אני מוכן לשלם גם 1,200 ש"ח), אבל 1,600 ש"ח קצת יקר לי עכשיו. אני מעדיף לחכות עוד כמה חודשים שהמחירים של ה-1TB ירדו. תודה, בכל אופן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים