עבור לתוכן

כונן קשיח חיצוני USB 2 1TB

Featured Replies

פורסם

דרוש לי אחד כזה איכותי תקציב לא מוגדר. חנות באזור ראשון. משהו איכותי וכמובן שכמה שיותר זול.

יש המלצות?

פורסם

מה התקציב שלך ? קח בחשבון שהוא חייב להיות באזור ה1000+ שקלים...

כמו כן אפשר לדעת למה אתה צריך כונן חיצוני בנפח שכזה ? שימושים ?

פורסם

אני גם רוצה! 1,000 ש"ח לדיסק קשיח חיצוני בנפח של 1TB נשמע לי מאוד זול.

חשוב לי מאוד אמינות, כך שחובה חברה ידועה ואמינה.

השימוש הוא שמירת גיבויים.

פורסם

יש אולי דיסק קשיח חיצוני כזה עם גודל פיסי קטן?

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין ב ESATA ו FIREWIRE רק USB2

ואני צריך את זה כדי לאחסן מידע דיגיטלי.

פורסם

יש אולי דיסק קשיח חיצוני כזה עם גודל פיסי קטן?

לא, הדיסק הוא 3.5 אינצ', אין דיסקים 2.5 אינצ' בנפח כזה. אולי אם תקנה דיסק בנפרד ומארז בנפרד זה יוריד סנטימטר או שניים, לא יותר...

אני לא מעוניין ב ESATA ו FIREWIRE רק USB2

ואני צריך את זה כדי לאחסן מידע דיגיטלי.

ההפרש בין הדגם שתומך רק ב- USB2 לבין זה שהוזכר לעיל הוא בסביבות ה- 50ש"ח. לוותר על תמיכה ב- eSATA (דגש על זה) ו- FW זה נראה לי לא הגיוני, בשביל סכום זניח כזה.

פורסם

התכוונתי לדיסק בגודל "3.5, אבל במארז יותר קטן.

פורסם

לא תמצא HD בנפח כזה..במארז קטן יותר....כולם +- אותו הדבר...

וזה יהיה ממש מטומטם לא ללכת על הדגםעם 3 החיבורים..זה לא פוגע בכלום...וההפרש במחיר מזערי..במיוחד בנפחים כאלה..

פורסם

המארז בדיסקק קשיח חיצוני לא יכול להיות קטן מידי כיון שהוא חייב לתת מענה חבעית חימום של הדיסק הקשיח.

להבדיל מדיסק קשיח פנימי שם הדיסק (בהתאם למיקומו) יכול לקבל אוורור מאחד ממאווררי המארז,

או למהדרין להצמיד קירור (מאוורר) נפרד לדסיק הקשיח אזי בדיסק קשיח חיצוני אין הרבה מרחב תמרון.

הוא צריך להיות קטן דיו, אך לא קטן מידי אחרת הדיסק יתחמם ויהרס.

ברשותי דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח 320GB מסוף 2005 והוא מכיל מאוור פנימי ועדיין יש לו פרופיל צר ולטעמי נוח.

היום יש דיסקים קשיחים חיצוניים גם ללא מאווררים, אין לי מושג לגבי הדגם הספיציפי שהומלץ,

אך הוא מגיע עם שנתיים אחריות ושל חברת WD - נראה לי כשהשקעה מוצלחת...

פורסם

^^^

אפשר לבנות את המארז מאלומיניום ולא מפלסטיק!

פורסם

הכי חכם יהיה לקנות הארדיסק 1TB פנימי (כך שתדע בדיוק איזה דגם תקבל) ואז לשים אותו בתוך מארז חיצוני איכותי שתוכנן במיוחד על-ידי חברה אחרת. אם תלך על דגם טוב, הוא יהיה הרבה יותר טוב מרוב הפתרונות המוכנים. ואולי גם יותר זול.

פורסם

^^^

יש חיה כזאת ב1000-+ ש"ח?

אני אשמח לקבל המלצות.

פורסם

לא ממש...כונן ומארז איכותי מגיעים לאותו סדר גודל מבחינת מחיר וכו..של כונן חיצוני מוכן כבר..ולכן חבל סתם להתעקש..

פותח התרד..אני עדיין לא מבין מה הבעיה להחליט כבר ?

פורסם

אני מתעקש כי אני רוצה דיסק קשיח חיצוני "3.5 בעל גודל פיסי קטן, ולפי מה שהבנתי לא קיים כונן חיצוני מוכן העונה על הדרישות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים