פורסם 2008 בפברואר 417 שנים בערך בטמפ' של 56 או 58 של המעבד (לא זוכר במדויק) המחשב מפעיל מחדש.. לא מצאתי שום דבר שקשור לנקיטת פעולות בנוגע לטמפ' גבוהות, שמא אולי הביוס מורה למחשב להפעיל מחדש בטמפ' גבוהה- או הנל 56/58.... למישהו יש רעיונות??תודה מראש.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים בהקשר של חומרה - יכול להיות ספק, יכול להיות לוח אם, יכול להיות טמפרטורה גבוהה.זו בהחלט יכולה להיות גם בעיית תוכנה
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים כמו בכל ריסט פתאומי כדאי לבדוק אם נוצרים קבצי MINIDUMPמבחינת הגדרות בביוס, ברוב המקרים (אם לא כולם) המנגנון נגד טמפ' גבוהה הוא בכיבוי המערכת ולא בהפעלה מחדש.
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים האם הטמפ היא כזו בזמן מאמץ כלומר משחק או תוכנה כבדה ?יש נראה לי אפשרות להעלות את הסף בביוס מ 58 / 65 ליותר מזה .. לא זוכר בדיוק בדקת שאין אבק .. ספיציפית על המעבד בן כמה המחשב ? אולי תצטרך משחת קירור
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר מצטער על ההקפצה, המחשב שלי היה משותק בימים האחרונים.היה לי וירוס, ומצאתי 10 שגיאות בmemtes באחד מהסטיקים של הזיכרון.טוב, בנוגע לשאלה שלך, אתה יכול לראות במפרט בצד ימין, מחשב חדש בסה"כ q6600, 2gb ram, 8800gt.השאלה שלי היא כמה המעבד הזה q6600 יכול לסבול מבחינת טמפ', כי אני לא מוצא שום אופציה של כיבוי/הפעלה-מחדש בטמפ' מסוימת.
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים אני יודע שיש דבר כזה אבל לא יודע אם בכל יצרני הביוס יש את זה ..בדקתי בכמה פורומים על המעבד שלך , אומרים שם שהטמפ לא מגיעה ל 58 או 56 .. מגיעה ל ל38 או 40 מעלות וזה גם תלוי איזה קירור יש לך ..אתה הרכבת את המחשב או בחנות הרכיבו לך אותו ?
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר בדקתי את זה וזה לא קשור, 56 זה נורמלי יחסית לת'רדים של אנשים בפורומים אחרים שהגיעו ל65 או 70, עם/בלי אוברקלוק ו-עם/בלי קירור סטוק.כיביתי את השליטה האוטומטית בביוס על הקירור של המעבד והרצתי בדיקה של s&m stress test (דווקא כי זו מצליחה ללחוץ על המעבד שלי ממש חזק וממש מהר) ובד"כ המחשב היה מפעיל מחדש בערך ב3-4אחוזים של הבדיקההוא הגיע כבר ל12 אחוז ובינתיים הכל בסדר. עדכון בהמשך. שוב תודה על העזרה.עריכה: התעלמו, המחשב הפעיל מחדש קצת אחרי. כנראה כשביטלתי את השליטה במאוורר, הוא פעל על המקסימום שלו ובכך עיכב את הבלתי נמנע. זה הכל.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר מצטער על ההקפצה אך עברו 24 שעות... תודה ויום טוב.תעזרו בבקשה!!! אפילו סתם רעיונות, לכו תדעו אולי זה יתברר כנכון!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.