עבור לתוכן

Enter The Matrix goes gold

Featured Replies

פורסם

http://biz.yahoo.com/bw/030418/185094_1.htmll

לחנויות הוא יצא ב15.5 עם יצאת הסרט כמובן ;)

אבל לא כתוב שם שום דבר בקשר לכמה דיסקים זה ???

פורסם

חחחח ניראה לי שאני היחיד בארץ שלא ראה עדיין את כל הסרט (מטריקס 1) אבל אני מתכוון להשלים את הפער לפני הסרט החדש והמשחק

פורסם

6 דיסקים

עריכה- לא היתבלבלתי זה באמת 6 דיסקים!!!

פורסם
  • מחבר

אתה לא היחיד...

ואני דואג לצמצם תופעה מוזרה כמוכם!!

הראתי את זה אפילו לידידה שלא אוהבת סרטים כאלה והיא אהבה את זה, פשוט סרט שולט שחובה!!! לראות ולהחזיק DVD חוקי שלו!! 8)

פורסם

6 דיסקים

עריכה- לא היתבלבלתי זה באמת 6 דיסקים!!!

אכן 6 דיסקים . פשוט משחק ענקי.

פורסם

חחחח ניראה לי שאני היחיד בארץ שלא ראה עדיין את כל הסרט (מטריקס 1) אבל אני מתכוון להשלים את הפער לפני הסרט החדש והמשחק

יש ביום רביעי בערוץ הסרטים ב10 (אם אני לא טועה תראה פעם ב ערוץ 4 מראים את הפרוסמת של מתי זה יהיה)

אני אישית לא מתקוון לראות אותו עוד פעם, אני מעדיף משחק איכותי של ליגת האלופות.

פורסם

יש ביום רביעי בערוץ הסרטים ב10 (אם אני לא טועה תראה פעם ב ערוץ 4 מראים את הפרוסמת של מתי זה יהיה)

פסח אקשן . ערוץ 4 עושה כאילו הסרט יצא רק עכשיו לעולם וכאילו אף אחד לא ראה את הסרט כבר עשרים פעמים. :AR15:

פורסם

פשוט משחק ענקי.

אני מאוד מקווה שאתה מדבר על הגודל הפיזי שלו, ולא על איכותו כיוון שעל פי כל הנתונים, מדובר במשחק גרוע מכל הבחינות (סטייל Die Hard).

פורסם

אין עדיין שום סיבה לשפוט את המשחק כעוד מטחנת כסף של חברות המשחקים. אומנם טוענים שקטעי הנהיגה הם לא שיא ההנאה אבל עדיין יש משחק פעולה שנצטרך לראות בשביל לדבר עליו. גם במאפיה היה קטע של מירוץ והוא לא היה ממש שיא הכיף לשונא מירוצים כמוני אבל עוברים אותו רק כדי להתקדם בחלקים הטובים

פורסם

לבינתיים מבחינת הגרפיקה המשחק נראה מיושן למדי, וזו התחלה על רגל שמאל..

נקווה שמשחק יוכיח איכויות שהן ציפינו, ואם הוא כבר מכיל וידאו שיעשה את זה בצורה איכותית כמו WING COMMANDER העתיק, ששם הוידאו רק תרם למשחק ולא פגע בו כמו במשחקים רבים אחרים.

פורסם

זאת ביקורת של אתר אחד אשר נעשתה על גירסה לא גמורה של משחק או 4 מסכים בלבד. איש אחד אולי לא אהב את זה כל כך אבל יהיו כאלה שיאהבו. משחק כמו JEDI KNIGHT זכה לביקורות שונות. חלק אהבו אותו מאוד וחלק התיאשו מהעיצוב שלבים האידיוטי שלו בו אתה משקיע את רוב זמנך בלמצוא לאן הולכים עכשיו ולא באקשן. אולי המשחק לא יהיה הכי טוב, אולי הוא יהיה טוב בחלקים מסויימים. בשביל זה כל אחד צריך לשחק לבד ולתת דעה

פורסם

הביקורת נכתבה על גרסה גמורה (חודש לפני שחרור משחק שמפותח כבר במשך שנים) של המשחק..

אבל עזוב את הביקורת, מספיק לצפות בכל הסרטונים שמדגימים את המשחק כדי להבין שכל ה Hype המטורף שבנו סביבו הוא סתמי לחלוטין.

הגרפיקה בכלל לא משהו (המודלים של הדמויות פשוטים מדי, שלא לדבר על הטקסטורות והאפקטים המיוחדים [כמו מערבולת האוויר שבאה מאחורי כל כדור] הם מוגזמים ומגוחכים), השליטה נראית מסובכת מדי וזה עוד בלי להזכיר את המצלמה שקופצת כל הזמן והשילוב של משחק גוף שלישי/נהיגה/טיסה פשוט לא יכול להצליח; זה אף פעם לא עבד טוב וזה לא הולך לעבוד טוב גם הפעם.

הדבר היחיד שמציל את המשחק הזה היא העלילה...

פורסם

לבינתיים מבחינת הגרפיקה המשחק נראה מיושן למדי, וזו התחלה על רגל שמאל..

נקווה שמשחק יוכיח איכויות שהן ציפינו, ואם הוא כבר מכיל וידאו שיעשה את זה בצורה איכותית כמו WING COMMANDER העתיק, ששם הוידאו רק תרם למשחק ולא פגע בו כמו במשחקים רבים אחרים.

מסכים איתך במאה אחוז - אבל לשם שינוי צפויה להיות עלילה מעניינת וחדשה

בעולם של היום כבר טחנו כל נושא אפשרי (שיעול**סימס**שיעול) לכן נחמד

לראות משהו מרענן

פורסם

Judging by the four-level demo to which Xbox Nation was granted access,

זה בחינה של 4 שלבים, והסרטונים זה מPS2 אם אני לא טועה... אתם אומרים שריידון9700PRO לא יריץ את זה יותר יפה מG2MX? ::)

MiniMizer (7:23 PM) :

I'll take the blue pill

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים