עבור לתוכן

לאיזה מהירות הגעתי ב- OC שעשיתי 3.0 GHZ או 3.67 ?(+תמונות)

Featured Replies

פורסם

עשיתי OC למחשב החדש שלי ממהירות 2.2 למהירות 3.0 GHZ ע"י מכפלה של 9 כמובן עשיתי בדיקת יציבות וכל מה שצריך וזה עבר בהצלחה

מה שמוזר פה שהביוס הראה לי שהגעתי למהירות 3.0 GHZ וכך גם התוכנה CORE TEMP הראתה שהגעתי ל- 3.0 , ואילו הווינדוס מראה מהירות אחרת-3.67 GHZ וכך גם התוכנה S&M מראה מהירות של 3.67

מישהו יודע איך זה יכול להיות?

הנה תמונות:

31131574ab3.jpg

פורסם

כנראה 3000.

מה בכלל עשיתה? אתה אמור לדעת איך הגדרתה את המעבד.

בכל מקרה שחרחר תמונה מעודכנת מCPU-Z

פורסם

תבדוק ב EVEREST תחת הכותרת computer>OverClock תעלה תמונה לפה,וגם אתה יכול לבדוק בביוס איזה תדר יש לך(ללחוץ TAB אחרי הצפצוף של המחשב)

המשך יום נעים

NIKILLER

פורסם
  • מחבר

אני עשיתי לו מכפלה של 9 (334) והביוס הראה לי שזה 3.0 GHZ ושהגעתי לווינדוס וכו' אז לא ידעתי איזה מהירות יש לי

הנה תמונה מ-CPU-Z ומהתוכנה EVEREST

fcr19t.jpg

2eefztk.jpg

פורסם

סתם קריאות מוטעות של התוכנות השונות.

תסתמך על CPUZ - יש לך OC ל 3006 MHZ עם מכפלה 9.

CPUZ מראה מכפלה של 6 בנתיים כי המחשב אינו המאמץ - אבל במאמץ זה יראה לך מכפלה של 9 ומהירות סופית של 3006.

פורסם

עכשיו... המכפלה המקורית של המעבד זה 11, הורדתה מכפלה או שיש פה בעיתיות?

פורסם

תפעיל בדיקת מאמץ ותראה את המכפלה

פורסם

עכשיו... המכפלה המקורית של המעבד זה 11, הורדתה מכפלה או שיש פה בעיתיות?

הוא רשם שהוא הוריד את המכפלה ל 9.

אני מציע ל MACHINE-GUN - אם כבר הורדת מכפלה - אז תידאג לבטל את אופציות C1E ו EIST - אני לא בטוח שהם יעבדו כמו שצריך לאחר שינוי המכפלה.

זה יכול לגרום לחוסר יציבות ב OC.

פורסם

אוקי לא ראיתי טעות שלי

פורסם
  • מחבר

ל- Nimrodim עשיתי מה שאמרת-ביטלתי את C1E (חוץ מ EIST כי אותו לא מצאתי) ובאמת התוכנה CPU-Z הראתה לי שהמהירות היא 3.0 GHZ ,אבל המערכת הייתה לא יציבה ולכן החזרתי אותו בחזרה כלומר "הפעלתי" את ה- C1E אבל חוזרת שוב פעם השאלה שבגללה פתחתי אשכול, אז מה אתה אומר מה עושים?

עריכה: עכשיו גם ש"הפעלתי בחזרה את ה- C1E פתאום שאני משחק ב- CRYSIS שעה וחצי בערך נהיה לי מסך כחול וההמשך ידוע.. באסה , באסה קניתי את המפרט הזה כי אמרו לי שאפשר להגיע איתו בכיף ל-3.0 GHZ ועכשיו אני רואה שגם את זה אני לא מצליח לעשות מישהו יודע מה אני אמור לעשות לגבי ה- OC הזה איך לייצב אותו או כל דבר אחר?

פורסם

EIST נמצא בביוס שלך באותו תפריט שבו נמצא C1E ונקרא CPU EIST FUNCTION.

http://www.legitreviews.com/images/reviews/513/advanced.jpg

בכל מיקרה אני לא הייתי מבצע את ה OC כמו שאתה ביצעת אותו.

הורדת המכפלה רק מקשה על הגשר הצפוני יותר.

הייתי שומר על מכפלה של 11, באס של 273 ו SYSTEM MULTIPLIER של 3 (שיתן תדר אפטיבי של 820 MHZ לזכרונות) תוך שימור של EIST ו C1E על ENABLE.

כמובן שיש לבדוק יציבות למספר שעות עם בדיקת PRIME SMALL FFTS מלווה בבדיקת PRIME BLEND למספר שעות.

פורסם
  • מחבר

לגבי ה- EIST חיפשתי כמה וכמה פפעמים ולא הוא לא מופיע, אפילו בתפריט אחר , לכן "הפעלתי" את ה- C1E בלבד , ועשיתי מה שאמרת מכפלה 11, באס של 273 וכו' .

לגבי בדיקת יציבות בתוכנה PRIME רציתי לשאול כמה שאלות :

1. כמה זמן התוכנה תעשה לי בדיקת מאמץ ואיך אני יודע אם יש שגיאות (ח"ו)

2. שאמרת שיש לבדוק יציבות למספר שעות עם בדיקת PRIME SMALL FFTS מלווה בבדיקת PRIME BLEND למספר שעות. למה התכוונת שכאשר הבדיקה של PRIME SMALL FFTS תסיים אז אני אמור לעשות את הבדיקה של PRIME BLEND , או לבדוק את שניהם בו זמנית?

תודה רבה על זה שאתה פה לצידי ועוזר לי :xyxthumbs: ;D

פורסם

התוכנה עובדת ב LOOP - תשאיר אותה למספר שעות.

במידה ויש שגיאה - אחד התרדים של התוכנה יפסיק לעבוד ויתן הודעת שגיאה (אני מקווה שאתה משתמש בוורסיה שמריצה יותר מתרד אחד - אם לא אז אתה יכול להשתמש גם ב ORTHOS)

לאחר סיום בדיקת SMALL FFTS יש להריץ את בדיקת ה BLEND למספר שעות...לא הייתי מריץ אותם בו זמנית.

פורסם

לגבי ה- EIST חיפשתי כמה וכמה פפעמים ולא הוא לא מופיע, אפילו בתפריט אחר , לכן "הפעלתי" את ה- C1E בלבד , ועשיתי מה שאמרת מכפלה 11, באס של 273 וכו' .

לגבי בדיקת יציבות בתוכנה PRIME רציתי לשאול כמה שאלות :

1. כמה זמן התוכנה תעשה לי בדיקת מאמץ ואיך אני יודע אם יש שגיאות (ח"ו)

2. שאמרת שיש לבדוק יציבות למספר שעות עם בדיקת PRIME SMALL FFTS מלווה בבדיקת PRIME BLEND למספר שעות. למה התכוונת שכאשר הבדיקה של PRIME SMALL FFTS תסיים אז אני אמור לעשות את הבדיקה של PRIME BLEND , או לבדוק את שניהם בו זמנית?

תודה רבה על זה שאתה פה לצידי ועוזר לי :xyxthumbs: ;D

אחרי שנכנסת לביוס תלחץ במקלדת על המקשים CTRL+F1 לקבלת האפשרויות המתקדמות הנוספות.

אח"כ תכנס לתפריט ADVANCED BIOS FEATURES ותראה את האופציה.

פורסם
  • מחבר

יש , יש הכל עבר בהצלחה , ;D :yelclap: תודה רבה רבה לכולם :xyxthumbs::hi:על העזרה ובמיוחד ל - Nimrodim

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים