עבור לתוכן

פלאש-גט לא מוריד את הקבצים הנבחרים

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

במחשב הישן שלי עם מערכת הפעלה XP, עבדתי עם מנהל ההורדות פלאשגט.

בכל פעם כאשר רציתי להוריד קובץ, הייתי מצביע עליו עם העכבר, בוחר באופצייה "הורד באמצעות פלאש-גט",

וגמרנו.

כעת יש לי מחשב חדש עם ויסטה. התקנתי שוב את פלאש-גט, אבל כאשר אני מבקש להוריד קובץ מסוים, הוא לא מוריד את הקובץ עצמו, אלא קובץ קטן של 5KB שזה כנראה דף אינטרנט, או השד יודע מה. (ראה תצלום)

השאלה, מה הבעיה בתוכנה, ואיך צריך לסדר את זה, בכדי שהקובץ עצמו שבחרתי יהיה זה שאכן יורד?

תודה רבה

פורסם

זה קורה רק באתרים מסוימים ? כי חלק מהאתרים לא תומכים במנהל הורדות ...

פורסם

יש אתרים שלא תומכים המנהלי הורדות ומה שאתה מוריד בד"כ זה קובץ PHP :)

פורסם

יש אתרים שלא תומכים המנהלי הורדות ומה שאתה מוריד בד"כ זה קובץ PHP :)

בדיוק :)

פורסם
  • מחבר

חבר'ה,

האתר הספציפי ההוא, כן תומך במנהלי הורדות, וזאת במידה ויש לי מנוי פרמיום (וזה אכן כך)

במחשב הקודם, אף פעם לא ניתקלתי בתופעה הזו.

בכל אופן, גם במקומות אחרים כשאני רוצה להוריד קובץ מסוים, אז התוכנה מוקפצת, אבל שום תהליך הורדה לא מתבצע.

רעיונות אחרים? ???

פורסם

סתם שאלה- אתה בלוגין באמת, עם משתמש הפרימיום שלך? האתר מזהה אותך? או ששכחת שקוקיז לא עוברים מהמחשב הישן לחדש?

פורסם

אם מדובר בזיהוי של שם משתמש וסיסמא תבדוק שגם במנהל הורדות אתה מתחבר באמצעי הזיהוי האלו.

פורסם
  • מחבר

זאת לא הבעיה.

אחרי המעבר למחשב החדש, נרשמתי מחדש לאתר ,עם שם המשתמש והסיסמא שקיבלתי קודם.

אם הרישום לא היה נקלט, אז הייתי מקבל הודעת דחיה עוד לפני שמגיעים לשלב שבו מופיעה רשימת השרתים שמהם ניתן להוריד.

אבל נעזוב רגע את האתר הזה.

ניסיתי עכשיו להוריד את הנגן VLC (מדובר בתוכנה חופשית, אז אני מקווה שזה לא שוב ספויילר)

כשלחצתי על "הורד" נפתח לי פלאש-גט והוריד יישום בגודל כמה KB

לאחר מכן ביטלתי את פלאש-גט, ובעזרת ההורדה הרגילה של ווינדוס , ירד הקובץ האמיתי בגודל כ-9.5MB

בשורה התחתונה, משהו כנראה לא מוגדר כמו שצריך בפלאש-גט, ואני לא יודע איך לסדר את זה...

פורסם
  • מחבר

מישהו? ???

אם אתם לא מכירים היטב את פלאש-גט (על בעיותיו) אולי תוכלו להמליץ על מנהל הורדות אחר, שבו גם תוכלו להדריך, במידה ואתקל בבעיה דומה.

אגב, ניסיתי גם את GETRIGHT וגם שם מתרחשת תופעה דומה, דהיינו במקום שהתוכנה תוריד את הקובץ הרצוי, היא מורידה דף אינטרנט :kopfpatsch:

הערה:

אם ידוע לכם על אתר שתומך על בטוח במנהל הורדות (ושמותר לפרסם אותו בלי שזה יחשב לספויילר), אז אני אנסה להוריד משם קובץ, ואעלה לפורום תצלום של ביצוע התהליך.

אולי זה יעזור באבחון הבעיה.

תודה

פורסם

אני משתמש בפלאשגט ונתקלתי במקרה הזה שלך , במקרים שלא אפרט כאן :D

בכל מקרה יש מליון אתרים שתומכים במנהלי הורדות , אחד מהם הוא HWZONE :)

פורסם
  • מחבר

כן, רק הבעיה היא שהתופעה חוזרת על עצמה, בכל מקום, לא רק באתר ספציפי אחד.

אחרת, לא הייתי מטרריח אתכם עם שאלה כזו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים