עבור לתוכן

שאלה בקשר לכרטיס מסך 3870X2

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם היום היסתכלתי באתר "נעה מחשבים" וראיתי שם את הכרטיס 2870X2 של ספיר שם וכתוב שם DDR4 מה שלא היה כתוב בכרטיים האחרים היה כתוב בהם GDDR3 והכרטיס עולה בדיוק כמו הכרטיס של ה GDDR3 האים מה שכתוב שם נכון ואם כן האם הוא מישתלם (עם דרייברים מתאימים כמובן )

תודה לכול העוזרים

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2237

זה האתר

פורסם

עד כמה שידוע לי, לא קיים כרטיס 3870X2 עם זכרון GDDR4, שכן עם זכרון כזה הכרטיס היה עולה יותר ולא משתלם.

לדעתי פשוט טעות.

פורסם

ספיר הוציאו גירסא מיוחדת עם GDDR4 מומהרת.....וזה בדוק

בקשר למחיר נעה מחשבים זולים מאוד אבל ראיתי באתרים אחרים ברשת דרך זאפ ושם ראיתי את אותו הכרטיס המדובר גם ב2600 שקלים.

אבל זה רק מכירות מוקדמות אז המחירים לא כל כך ברורים עדיין גם בשל שוויו הנמוך של הדולר.

פורסם

טרחו לשים שם לינק מאוד מדויק לדף באתר היצרן שמראה שאכן יש גרסת DDR4...

המחיר לא בדיוק שונה משל גרסאות ה DDR3

לדעתי העסקה הזו מאוד משתלמת, רק שעם כרטיסים של ספיר מקבלים שנתיים אחריות ולא 3 :\

פורסם

יש ב foxpc ב 2250 שקל את הגרסה הרגילה

לדעתי צריך לראות בנצ'מרקים ואם אין אז זה דיי שווה לדעתי להוסיף 120 שקל במיוחד גם שמדובר בכרטיסים האלה של UHE

פורסם

אני לא יודע... זה נראה לי מוזר- בדקתי את הקישור שננת- זה אחד לאחד מתוך הסיקור של AMD לכל הסדרה של HD3000 תבדוק באמת שזה DDR4 לי זה נשמע הזוי כי כל סיקור של הכרטיס מזכיר שזה DDR3 אני קניתי אותו אתמול וככול הידוע לי הוא DD3

http://ati.amd.com/uk/products/Radeonhd3800/index.html

פורסם

ספיר החליטו לייצר אותו גם עם GDDR4 תבדוק באתר של IOPANLE.

חוץ מזה ספיר רשמו(בקישור שנתתי ) GDDR3\GDDR4 כלומר יש גם גירסא של GDDR3 וגם גירסא של GDDR4

כנראה שקנית את גירסאת הGDDR3.

פורסם

התקשרתי לוודא

אכן DDR4.

פורסם

עדיף כבר לקחת 2 של 3870 שגם יותר זולים וגם יותר ביצועים וכמובן הכרטיסים לא ענקיים ומוזרים (בהנחה שיש לוח מתאים)

פורסם

עדיף כבר לקחת 2 של 3870 שגם יותר זולים וגם יותר ביצועים וכמובן הכרטיסים לא ענקיים ומוזרים (בהנחה שיש לוח מתאים)

ובהנחה שיש לך ספק כח מתאים....

עם כל ההנחות האלה אתה תגיע ל4 אלף שקל לפחות.

בזמן שיש לך כרטיס אחד שנותן לך כמעט את אותם ביצועים אולי ממש אבל ממש טיפה פחות

ובמחיר די מצחיק של 2200+ שקלים....

השיקול היחיד שמונע לקנות את הכרטיס הזה הוא בעיית דרייברים שבדרך כלל יש עם כרטיסים בעלי מעבדים רבים.

ואם כבר יש לוח אם מתאים וספק מתאים אני מעדיף לקחת שתי 3870x2 :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים