עבור לתוכן

Star Wars - The Force Unleashed

Featured Replies

פורסם

אני חייב לציין שהמשחק נראה מדהים ואני מסכים עם כל מילה של WarMachine!

פורסם

גם אני מחכה למשחק הזה בקוצר רוח בתור חובב של STAR WARS, רק מה שמצער אותי הוא שהמשחק הוא משחק "מכות" ולא משחק RPG כמו KOTOR המעולה בו שיחקתי כבר 3 פעמים!

פורסם

רק עכשיו העפתי מבט בטריילר וזה נראה מדהים!

גם אני חובב של כל זיכיון סטאר וורס (פחות של המשחקי טיסה שלא עושים לי את זה והFPSים , אבל KOTOR , JEDI KNIGHT והלגו פשוט עושים לי את זה)

ולאחר שראיתי את הטריילר , אין לי ספק ולו קל שבקלים שלא תיהיה לי התלבטות בכלל ואני אלך על גירסאת הPS3 ולא על הWII.

אני מפחד לראות איך זה יראה על הWII בכלל.

ליביו

פורסם

ואיכשהו אנשים עדיין מעדיפים את הניפנופים המפגרים של הוימוט על הגרפיקה והפיסיקה המדיהימים שמוצגים בפס3 /360

פורסם
  • מחבר

הפיזיקה ב Wii דומה למדי לגרסאות של ה PS3 וה-360 לפי מה שהבנתי

פורסם

אני בספק רב מאוד שה WII יוכל להריץ חישובים פיזקליים קרובים ל PS3/XBOX36, הרי החומרה שלו חלשה משעותית.

זה המשחק שמבחינתי היה גורם לי לקנות קונסולה אם לא הייתה לי כבר :xyxthumbs:

פורסם

Euphoria, זה השם של המנוע פיזיקה שעושה את הפיזיקה כל כך מציאותית וכל כך יפה בX360/PS3.

בWii אין סיכוי לקבל כזאת פיזיקה מכיוון שEuphoria מתוכננת לרוץ על PC / X360 / PS3 אין למנוע הזה גרסא לWii.

יש לציין שזה המנוע פיזיקה הכי טוב והכי מציאותי שיש, השוואה בין Euphoria לבין מנוע Ragdoll רגיל: http://www.gamershell.com/tv/11226.html

תזכרו בכל אורך הסרטון ששום דבר שם לא הוכן על ידי אנימטורים והכל מחושב בReal Time על ידי Euphoria.

עד כמה שידוע לי בגרסאת הWii משתמשים במנוע Havok שהוא גם מנוע לא רע בכלל, אבל להשוות אותו לEuphoria? :lol:

פורסם

Euphoria, זה השם של המנוע פיזיקה שעושה את הפיזיקה כל כך מציאותית וכל כך יפה בX360/PS3.

בWii אין סיכוי לקבל כזאת פיזיקה מכיוון שEuphoria מתוכננת לרוץ על PC / X360 / PS3 אין למנוע הזה גרסא לWii.

יש לציין שזה המנוע פיזיקה הכי טוב והכי מציאותי שיש, השוואה בין Euphoria לבין מנוע Ragdoll רגיל: http://www.gamershell.com/tv/11226.html

תזכרו בכל אורך הסרטון ששום דבר שם לא הוכן על ידי אנימטורים והכל מחושב בReal Time על ידי Euphoria.

עד כמה שידוע לי בגרסאת הWii משתמשים במנוע Havok שהוא גם מנוע לא רע בכלל, אבל להשוות אותו לEuphoria? :lol:

נכון, אי אפשר להשוות...

כי הם לא אותו דבר!

פורסם

ברור שהם לא אותו הדבר.. :)

פורסם

המשחק משתמש בו זמנית ב3 מנועים פיסיקלים לשימושים שונים, HAVOC , DMM ואופוריה (כן , 3 שונים בו זמנית!) דבר שמאוד קשה לי להאמין שהWII מסוגל (אני יותר מאמין שהWII והPSP יהיו אם כבר דומים בגירסאות).

ד"א , בWII תיהיה אופציה לDUALS וכנראה שימוש בWIIMOTE בתור הסייבר , אבל בPS3 וXBOX יהיה אפשר לשחק סנריוים של קרבות מהסרטים ותיהיה אופצית MULTIPLAYER של עד 4 שחקנים.

ליביו

פורסם

מהסקירות שעשו על הגרסה לWII הוא לא גרוע כמו שמתארים

החששות שלי זה שבגלל שהמשחק לא פותח בלעדי לWII לא באמת ינצלו את הקונסולה

הגרפיקה פיזיקה כמובן יהיו טובות יותר בPS3\360

לWII יהיו דברים אחרים

בפועל אני לא מתלהב כרגע מאף גרסה

הסרטונים בכלל לא הרשימו אותי למרות שאני אוהב את הזיכיון

יש גם עוד משחק בפיתוח לWII מהזיכיון של הסדרה המצוירת

כרגע זה יותר מעניין אותי כי זה משחק בלעדי אבל אין הרבה מידע אליו

פורסם

לא רק הפיסיקה תהיה יותר טובה בPS2/X360 אלה כל אספקט אפשרי של המשחק. אז לא נוכל לנופף בשלט כמו בחרב אור, ביג דיל.

וקרירין איך אתה לעזאזל יכול להגיד שהמשחק לא נראה מרשים?! לדעתי הרבה זמן משחק של מלחמת הכוכבים לא היה נראה עשוי כל כך טוב ועם כל כך הרבה מחשבה כמו המשחק הזה.

פורסם
אלה כל אספקט אפשרי של המשחק

עכשיו אתה מדבר בולשיט

מספיק שהשליטה בחרב אור תהייה פשוטה כמו בזלדהTP וזה כבר עדיף על לחיצת כפתור

ולפי המפתחים הם יכניסו כל מיני דברים לזיהוי תנועה

לדוגמה שימושים ב"כוח"

ככה שהשליטה במידה ותעשה נכון זה יתרון ברור לWII

יש מצב "מכות" בWII שאין באחרות

זה כבר 2 דברים שיתרון בWII

ואני לא אומר שגרסת הWII תהייה טובה יותר או בכלל טובה

אבל להגיד שהיא תהייה פחות טובה בכל אספקט זה ילדותי מעצבן ופשוט לא נכון

רק על זה שהגרסה יותר זולה שולל לך לגמרי את הטיעון

פורסם
  • מחבר

הבעיה היחידה שמדאיגה אותי לגבי המשחק הזה שפיטרו את רוב צוות הפיתוח בשבועות האחרונים...

לא יודע מה יהיה איתו

פורסם

למה מדאיגה? הרי המשחק חייב להיות בשלבים ממש סופיים (הריי הוא אמור להיות משוחרר בספטמבר). אם פיטרו אותם כרגע כנראה שלא היה להם מה לעשות איתם כבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים