פורסם 2008 בפברואר 317 שנים אחד המשחקים הכי מבטיחים שראיתי בזמן האחרון.גראפיקה מדהימה... מסכים מדהימים.נראה פשוט משחק מטורף...מה דעתכם?
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים למישהו יש סרטון של המשחק בגרסאת ה- PS2 ??מכיוון שזו הקונסולה שלי ול- PC לצערי לא מתוכננת גרסא...
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים http://www.tomsgames.com/us/site/flash_videos/the_power_behind_the_force.html
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים ראיתי את המשחק ופשוט אהבתי אהבתי גם את jedi knight jedi academy ובאטלפרונט 2
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים אכן נראה כאחד המשחקים היותר מלהיבים (במיוחד בווי עם ה-lightsaber-יש מצב שלduel)ראיתי מס' של סרטונים לגביו והוא נראה מדהים במיוחד הסרטון על 3 תוכנות הפיזיקה שמוטמעות בו...
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים אכן נראה כאחד המשחקים היותר מלהיבים (במיוחד בווי עם ה-lightsaber-יש מצב שלduel)ראיתי מס' של סרטונים לגביו והוא נראה מדהים במיוחד הסרטון על 3 תוכנות הפיזיקה שמוטמעות בו...התכנות פיזיקה יהיו רק בגרסאות ל360\PS3 הגרסאות האחרות יהיו בלי זה בנוגע לWII זה יכול להיות משחק ענק אבל גם יכול להיות פלופר גדול וכרגע מוקדם לדעת אין לי ספק שהשליטה של הWII יכולה להוסיף המון למשחק כזה אבל צריך להשקיע בזה טוב ואני מקווה שלו יעשו סתם פורט מהPS2 לWII
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים לא נראה לי שזה יהיה פורט מהps לווי בגלל שלפי איך שהבנתי מאחד הראיונות עם המפיק הראשי, חברת צד ג' (נראה לי אוסטרלית...) מפתחת את הגרסא הזו כך שנראה לי שיש למה לחכות..
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים אמנם יש לי WII ואני אוהב אותו מאוד , אבל בין לנפנף בWIIMOTE לבין גרפיקה מדהימה של STAR WARS וסאונד מדהים של STARWARS (ופיסיקה ...) אני בוחר בגירסאת הPS3 , במיוחד אם גירסאת הWII תצא ע"י חברה צד שלישי שבכלל לא נשמע להיט.ליביו
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים אמנם יש לי WII ואני אוהב אותו מאוד , אבל בין לנפנף בWIIMOTE לבין גרפיקה מדהימה של STAR WARS וסאונד מדהים של STARWARS (ופיסיקה ...) אני בוחר בגירסאת הPS3 , במיוחד אם גירסאת הWII תצא ע"י חברה צד שלישי שבכלל לא נשמע להיט.ליביוצודק 100% עדיף גראפיקה ופיזיקה מאשר לנפנף כל היום עם השלט...
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר אני רק מקווה שה AI יהיה טוב ושהאנימציות של התנועות של האנשים יהיו טובות...יכול ממש לבעס למרות הגראפיקה המדהימה
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים צודק 100% עדיף גראפיקה ופיזיקה מאשר לנפנף כל היום עם השלט...בכלל לא תמיד אני אומנם לא בונה על המשחק הזה לWII כי אני לא חושב שבאמת יפתחו סביב היכולות שלו את המשחק אבל יש משחקים שהשליטה נותנת הרבה יותר מגרפיקה ופיזיקה בהם
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים אני מרשה לעצמי להעלות בחזרה את הנושא הזה.לא מזמן יצאו שני סרטונים חדשים של המשחק, אחד מדבר על העלילה שלו (ומכיל המון ספוילרים אז צריך להיזהר!) והשני פשוט הטריילר ההשקה של המשחק.בכל מקרה הפעם באמת נראה לי שנקבל משחק סטאר וורס שיעמוד בציפיות ואפילו מעבר לכך. הכל נראה שם פשוט מעולה ועשוי כמו שצריך. הגרפיקה מצוינת, כל הפיסיקה מדהימה, השימוש בחרב אור וכוחות הג'די מדהים גם כן, וממה שראיתי העלילה עצמה גם היא מצוינת בשביל לחבר בין שתי הטרילוגיות של הסרטים.וחוץ מזה, איזה עוד משחק יתן לנו לשחק את דמותו של דארת' ויידר? ;Dhttp://www.gametrailers.com/player/36011.html - טריילר ההשקהhttp://www.gametrailers.com/player/35118.html?type= - סרטון שחושף את עלילת המשחק, זהירות ספוילרים רבים!
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים וחוץ מזה, איזה עוד משחק יתן לנו לשחק את דמותו של דארת' ויידר? ;Dלגו סטאר וורס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.