עבור לתוכן

התבלטות : כרטיס מסך AGP או שדרוג לpci-e ב600 שקל?

Featured Replies

פורסם

נשרף לי לפני יומיים כרטיס מסך radeon 9800 pro בעל חיבור AGP.

כרגע יש לי תקציב בין 400 ל600 שקלים ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה, לא משהו רציני.

חיפשתי בKSP וראיתי את ה7600GS ב495 שקלים וזה נראה לי דבר סביר בשבילי.

השאלה שלי היא האם שווה לי לשדרג את הלוח אם (של אינטל סוקט סטנדרטי למעבדי פנטיום 4, שכחתי את המספר מצטער) ולקנות כרטיס PCIE בתקציב או ללכת על כרטיס AGP? אני בסך הכל מתגייס בעוד פחות משנה ככה שאני לא צריך כרטיס מסך מטורף אבל מצד שני אם יהיה הבדל עצום בביצועים יש על מה לדבר.

אם כדאי לי לקנות לוח אם חדש וכ"מ חדש אז יעזור אם תתנו לי שמות של דגמים, ואם אתם יכולים (לא חובה בכלל) אז שיהיה אפשר לרכוש את החלקים בKSP או logicpc משום שנוח לי להגיע אל רשתות אלה יותר מאל חנויות אחרות.

הספק כוח שלי הוא לדעתי 400W, קניתי אותו במיוחד בשביל המחשב לפני בערך כשנתיים אז אני מקווה שהוא יספיק, אין לי כסף לקנות אחד חדש אם תהיה איתו בעיה, כרגע אני לא בבית אך כשאגיע אברר את שאר הפרטים עליו.

המעבד הוא 2.66 ג'יגה הרץ פנטיום 4 די ג'נרי

יש לי ג'יגה ראם זכרון פנימי וכונן קשיח של 120 ג'יגה בייט

(זה בעריכה פשוט עכשיו ראיתי שהערתם למישהו אחר שהוא לא כתב את הדברים האלה)

תודה רבה על כל עזרה שתספקו,

איתמר

פורסם

בשביל כרטיס PCIE אתה צריך לוח אם שתומך בזה...

אתה צריך לקנות לפי הלוח אם.

אני אומר תקנה כרטיס AGפ שיחזיק לך משחקים. לא כל הכי גבוה אבל ירוץ לך סבבה

עדיין יש לך משחב ישן.... אל תצפה להרבה...

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה, במידה ואני אלך לקנות את זה באייבורי היום (במקום בLogicpc), יש הבדל בין הוצאת palit להוצאה שהם יכולים להביא לי של הכרטיס מסך?

אין לי בעיה עם הבדל המחירים (100 שקל) משום שהזמינות של זה (לאייבורי אני אוכל ללכת היום) מפצה על הכסף, אבל אם החלק יהיה ג'נארי יותר אני אעדיף ללכת לLogicpc, מה אתם אומרים?

מאילו הוצאות כדאי להזהר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים