פורסם 2008 בפברואר 317 שנים רק 30 שניות אבל הכל נטו גיימפלייhttp://www.gamershell.com/news/45243.htmlותמונות חדשותhttp://www.gamershell.com/xbox360/grand_theft_auto_4/screenshots.html
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים אתה יודע מה זה GAMEPLAY? אז זה לא מה שיש בסרט באיכות הנוראית הזה(480X360????).
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים זה לא גיים פליי. אם זה היה גיים פליי היו מראים משהו משחק במשחק.... והיינו רואים איך זזים וכו'. בכל אופן טריילר נחמד
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים נכון זה לא גיימפליי , ולי אישית כבר נמאס מהטריילרים האלה של GTA4 כאילו הבנו כבר איך זה יראה - לי הסרטון הזה לא חידש כלום.
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר שאני אומר גיימפליי אני מתכוון ל in-game imagesאו בקיצור סצנות מרונדרות בזמן אמת ע"י המנוע
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים שאני אומר כדורגל אני מתכוון לסוג של שירה בציבור( ). איך שלא תרצה לקרוא לזה זה לא גיימפליי ולא מחדש כלום.
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים היה איזה אתר אחד שזכה לשחק במשחק, יש גם ביקורת מתורגמת בVGAMES . בכל מקרה, הטריילר לא מחדש כלום
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים לפני מה שאני הבנתי דווקא שני אתרים זכו לשחק בגרסאות הלא גמורות של המשחק. Gamespot שיחקו וכתבו על זה ביקורת אבל זה קרה מזמן כך שהם שיחקו בגרסה עם כמעט אפס אופציות. ובנוסף Gametrailers ששיחקו ממש לא מזמן וגם הביאו ביקורת (הבאתי לינק לביקורת פה בפורום קונסולות) ושם ע"פ מה שהם מספרים זה נראה לא רחוק מסיום בניית המשחק. בקיצור אני כבר מת להניח את ידי על המשחק הזה! אני ישתגע...
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים אף אתר לא זכה לשחק בגרסה הסופית אם יש כזאת כרגע ובינתיים היו רק סקירות וגם הן נעשו בפיקוח של רוקסטר מה שלא נותן אינדיקציה מספקת לאם המשחק יעמוד בציפיות המאוד גבוהות או לא למעשה זה כנראה המשחק אם הציפיות הכי גבוהות השנה יש לו יותר ציפיות מי :MGS4\SSBM\פינל פנטזי הבא וכל משחק אחר שיוצא השנה ולא קל לעמוד בציפיות כאלו
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים אבל זה בדיוק הבעיה למשחק יש כל כך הרבה ציפיות ובמצב כזה מאוד קשה לעמוד בהם אנשים לא יסתפקו בGTA אם שכבת צבע חדשה בשלב הזה אלה כולם מחכים לפיצוץ של משחק כולל אני אבל מאוד קשה לי להאמין שהוא יעמוד בציפיות
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים כולם ציפו גם לSA ותראה מה קיבלנו (לא שהוא לא טוב, הוא פשוט לא עמד בציפיות)אני חושב שהוא יהיה טוב + מה שכן יהיו לא מעט באגים כשהוא ישתחרר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.