פורסם 2008 בפברואר 217 שנים לפני כמה זמן אחרי מצב של SLEEP MODE (בלפטופ)היוזר שלי ב VISTA השתכפל ועכשיו יש לי שני יוזרים לבחור כשנכנסים למחשב. (עם אותו שם)משהו יודע איך מורידים את זה?ולמה זה קרה?
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים ושניהם זהים לחלוטין?אם כן, מה הבעייה למחוק אחד? (עם גיבוי, למקרה שהם לא היו זהים בדיוק)
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר כן, הם זהים!לא יודע איך זה קרה... לא שיניתי שום הגדות ושום כלום.איך מוחקים את אחד היוזרים ב VISTA?
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר זאת הבעייה...כשאני נכנס למחיקת יוזר, אני רואה רק יוזר אחד. (ואת ה GUEST).למרות שכשהמחשב יוצא ממצב SLEEP יש שני יוזרים לבחור מהם (שני יוזרים זהים).
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר לאיזה ספרייה אתה מתכוון?ב WINDOWS - USERS יש רק DEFAULT והיא ריקה.אם אתה מתכוון ממש דרך "בקרת המשתמשים", אז שם יש את המשתמש שלי (Administrator), ויש את הGUEST.
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר לא. כבר עבר יחסית הרבה זמן מאז, ואני לא רוצה לאבד את כל המ שהתקנתי...
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים זה בטח סתם באג.ניסית להכנס לחשבון השני שניראה כמו שלך?תנסה לעשות כיבוי והפעלה אם לא עשית...אם בc:\users אין את החשבון הזה אז אני לא רואה שום סיבה שהוא באמת קיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.