עבור לתוכן

האם הכרטיס הזה יריץ PS3 ב hd חלק על המסך PC

Featured Replies

פורסם

קלעת בול.

(וכן , גם אותי זה מאוד מרגיז העניין הזה , אני רק חושב על השעות של FF12 על מסך מחשב בזמן שהסלון תפוס עם בת זוגתי (אשתי עוד שבועיים בדיוק) עם הWII :) )

ליביו

פורסם
  • מחבר

קלעת בול.

(וכן , גם אותי זה מאוד מרגיז העניין הזה , אני רק חושב על השעות של FF12 על מסך מחשב בזמן שהסלון תפוס עם בת זוגתי (אשתי עוד שבועיים בדיוק) עם הWII :) )

ליביו

העברית הפכה לך את הסוגריים, אז אתה מתחתן עם ה Wii או עם זאת שתופסת לך את הסלון .

אני חייב להיות בטוח, את הבדיקה הזאת ניתן לעשות רק על ידיי PS3 בלבד, ע"י חיבור שלו מה RGB אל כניסת ה VGA

(במקרה שזה יעבוד יש לך מושג אם תהיה איכות טובה ?)

אם זה נכון אז השאלה היא איך לעזאל אני עושה את הבדיקה הזאת, אני חייב גם PS3 וגם את המתאם ל VGA.

או שאני צריך למצא בן אדם שהצליח ויש לו את המסך שלי ואפשר לסמוך על הבדיקה שלו.

פורסם

האיכות התיאורתית אמורה ליהיות עד 1080I לחיבור כזה כמדומני.

אני מתחתן עם זאת שתפסה את הסלון וקנתה לי את הPS3 ואת הWII.

בקשר לבדיקה:

אם אתה מהאיזור שלי אתה יכול לקפוץ אלי (לא מתלהב להזיז את הPS3 , והמתאם יושב בצמה אצלי בסלון) , אתה צריך אבל להשיג כבל קומפוננט לPS3 / PS2 ולהביא את המסך.

ליביו

פורסם
  • מחבר

האיכות התיאורתית אמורה ליהיות עד 1080I לחיבור כזה כמדומני.

בקשר לבדיקה:

אם אתה מהאיזור שלי אתה יכול לקפוץ אלי (לא מתלהב להזיז את הPS3 , והמתאם יושב בצמה אצלי בסלון) , אתה צריך אבל להשיג כבל קומפוננט לPS3 / PS2 ולהביא את המסך.

ליביו

תודה רבה על ההצעה, :xyxthumbs:

לא נראה לי שאתה גר בירושלים לפי מה שאני זוכר.

צריך איכשהו למצא מישהו בפורומים שחיבר את המסך הזה בדרך הזאת ל PS3 ופירסם שהוא הצליח

פורסם

לא ממש , הרצליה.

אל תשכח לבדוק בדיוק את המסך שלך , כי 2 המסכים השניים מאותו גודל די שונים בתכלית משלך (ולפי האתר - אחד תומך בHDCP והשני כנראה בסיכויים טובים יותר יעבוד בדרך הזו :| )

ליביו

פורסם

יש לה אחות ... ;D

פורסם

מזל טוב אגב

פורסם

הי ליביו הרבה מזל טוב :)

ומזל טוב על מציאת הבחורה האולטימטיבית (גם לי יש כזו - כרגע משחקים Super Mario galaxy ביחד - ממש מעולה)

פורסם
כרגע משחקים Super Mario galaxy ביחד

ביחד?

יש לו מולטי בכלל ?

פורסם
  • מחבר

אני נראה לי החלטתי כנראה להתגרש מאישתי (הWii) אחרי שהיא לא סיפקה אותי, ולא ממש נראתה טוב (במשחקים)

אם מישהו רוצה אז הוא מוזמן, אנשים פה בפורום יודעים שהיא לא היתה דלוקה בקושי, שיחקתי בה שבוע וחצי מתוך החודשיים בערך שיש לי אותה

היא מריצה "הכל" עם אחריות מהארץ.

פורסם

שבוע וחצי לא יספיק לך לכלום

אבל כדי לך לנצל את המחסור בעולם ולנסות למכור אותה ברשת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים