עבור לתוכן

האם הכרטיס הזה יריץ PS3 ב hd חלק על המסך PC

Featured Replies

פורסם

לא, מה הבעיה לחבר PS3 למסך מחשב עם DVI?

פורסם
  • מחבר

לא, מה הבעיה לחבר PS3 למסך מחשב עם DVI?

לא ידעתי שיש ??

!! חיפשתי עכשיוו וראיתי שיש כבלים מ HDMI ל DVI לזה אתה מתכוון ? אם כן אז זה פוגע באיכות ?

פורסם

יש ממיר שעולה 4 דולר, אתה מאבד רק את הסאונד וזהו...

פורסם
  • מחבר

יש ממיר שעולה 4 דולר, אתה מאבד רק את הסאונד וזהו...

http://ultrapro.shopy.co.il/products/93402

זה יתאים?

ואת הסאונד אפשר לחבר באופטי עדיין?

פורסם

2 x כן

פורסם

מה פילפל החלטת לקנות PS3?

לא היה לך XBOX עם טבעת מוות :silly:

סליחה אם אני נוגע בנקודה כואבת

פורסם
  • מחבר

מה פילפל החלטת לקנות PS3?

לא היה לך XBOX עם טבעת מוות :silly:

סליחה אם אני נוגע בנקודה כואבת

נקודה אדומה וכואבת

כרגע תודה לאל הקונסולה עובדת אחרי תיקון, מקווה שישאר ככה.

אני חושב כרגע לקנות גם PS3, כדיי לשחק כמה בלעדיים וטובים וביעקר את Metal fear solid 4

יש לי גם Wii שהוא דיי זבאלה, אבל אולי מתישהו נשחק בו.

פורסם

הרבה כסף יש לך האאא..

למה צריך כרטיס שאפשר להשתמש בקבל VGA? לא מאבד שום איכות,אני משתמש.

את הVIDEO אני מחבר למסך מהבוקס ואת הקבלים של הסאונד למערכת קולנוע וזהו..

זה עולה 150 שקל...

פורסם

VGA בתיאוריה מאבד איכות לעומת HDMI (אם בפועל או לא , ויכוח נפרד לגמרי, לדעתי כן ...)

לענינינו, ודובי , אני מתפלא עליך.

אל תקנה את המתאם DVI אלא אם המסך שלך תומך בHDCP.

הPLAYSTATION 3 מחייב שהמסך שהוא מחובר אליו בחיבור דיגיטלי יכלול תקן HDCP אחרת אתה לא תראה עליו כלום.

אני אתן לך רמז , רוב המסכים לא תומכים בHDCP , ממה שאני ראיתי , אלו שתומכים היו בעיקר מסכי 22" רחבים ומעלה (למרות שלמיטב זכרוני דווקא ראיתי דגם של LG רחב 19 שכן תמך)

אם המסך תומך בHDCP - חבר וסע , אם לא חפש כבל עם מתאם לRGB/VGA עם מתאם לVGA (לא בטוח שיפעל , אבל סיכוי נאה שכן)

ליביו

פורסם
  • מחבר

VGA בתיאוריה מאבד איכות לעומת HDMI (אם בפועל או לא , ויכוח נפרד לגמרי, לדעתי כן ...)

לענינינו, ודובי , אני מתפלא עליך.

אל תקנה את המתאם DVI אלא אם המסך שלך תומך בHDCP.

הPLAYSTATION 3 מחייב שהמסך שהוא מחובר אליו בחיבור דיגיטלי יכלול תקן HDCP אחרת אתה לא תראה עליו כלום.

אני אתן לך רמז , רוב המסכים לא תומכים בHDCP , ממה שאני ראיתי , אלו שתומכים היו בעיקר מסכי 22" רחבים ומעלה (למרות שלמיטב זכרוני דווקא ראיתי דגם של LG רחב 19 שכן תמך)

אם המסך תומך בHDCP - חבר וסע , אם לא חפש כבל עם מתאם לRGB/VGA עם מתאם לVGA (לא בטוח שיפעל , אבל סיכוי נאה שכן)

ליביו

המסך שלי לא תומך ב HDCP

אז אני צריך מתאם DVi ל VGA? ולגבי האיכות האם זה משמעותי או זניח, הבדל שמים וארץ או שלא ממש ניתן להבחין

פורסם

אם אתה מעביר סיגנל VGA אתה צריך סיגנל אנלוגי כל הדרך - יציאה אנלוגית מהקונסולה (לא! היציאת HDMI עם מתאמים, אלא היציאה הישנה כמו של הPS2) וכניסה אנלוגית למסך (RGB \ SVIDEO או VGA) וכמובן שלהגדיר את הקונסולה בהתאם.

וגם אז , עדיף לבדוק קודם שהמסך יודע לקבל גם RGB או קומפוננט דרך כניסת VGA (אני יודע שטלוויזיות LCD יודעות לעשות את זה בלי בעיה - ככה לדוגמא הWII שלי מחובר בקומפוננט -> VGA, אני לא סגור על מסכי מחשב)

סתם שאלה לאיזה מסך מחשב זה יהיה מחובר?

ליביו

פורסם
  • מחבר

אם אתה מעביר סיגנל VGA אתה צריך סיגנל אנלוגי כל הדרך - יציאה אנלוגית מהקונסולה (לא! היציאת HDMI עם מתאמים, אלא היציאה הישנה כמו של הPS2) וכניסה אנלוגית למסך (RGB \ SVIDEO או VGA) וכמובן שלהגדיר את הקונסולה בהתאם.

וגם אז , עדיף לבדוק קודם שהמסך יודע לקבל גם RGB או קומפוננט דרך כניסת VGA (אני יודע שטלוויזיות LCD יודעות לעשות את זה בלי בעיה - ככה לדוגמא הWII שלי מחובר בקומפוננט -> VGA, אני לא סגור על מסכי מחשב)

סתם שאלה לאיזה מסך מחשב זה יהיה מחובר?

ליביו

http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=21

זה המסך

מה שאתה אומר זה שאני צריך לקנות כבל RGB ל DVI, במידה וזה הכבל האם האיכות תהיה טובה.

פורסם

לא ,

אתה צריך לקנות כבל קומפוננט לPS3 (שמתחבר ליציאה האנלוגית של הPS3 - סה"כ 5 חוטים , 3 לוידאו 2 לאודיו)

ואז אתה צריך לקנות מתאם מקומפוננט לVGA! לא DVI (או מה שקוראים לו באתר - DSUB - החיבור האנלוגי).

(מעיף מבט עכשיו במסך)

ליביו[br]פורסם בתאריך: 3.02.2008 בשעה 02:56:55

רק שתדע , יש מצב טוב שזה לא יפעל והמסך לא ידע לפרש את האותות.

הייתי בהחלט מציע לנסות לפני.

ליביו[br]פורסם בתאריך: 3.02.2008 בשעה 03:02:20

אוסף תגובות אה?

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=731944

תעיף מבט פה למטה - מסבירים יותר טוב ממני בהרבה למה על חלק מהמסכים יעבוד ועל חלק לא (תגובות אחרונות)

ופתרון פשוט למסכי מחשב (האמת - נראה מדליק לגמרי, אבל יקר בצורה מזעזעת)

http://www.hdfury.com/

ליביו

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התשובות שכנראה חסכו לי כאב לב של לחבר את הקנסולה ולראות מסך שחור.

לפי דבריך, אני צריך לבדוק אם המסך שלי יעבוד עם RGB בכניסת ה VGA

אז:

אם הוא עובד עם RGB בכניסה הזאת יכול להיות שהוא לא יעבוד עדיין עם HD או עם PS3 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים