פורסם 2008 בפברואר 217 שנים חברה אני צריך את זה דחופ מאודצריך מדריך/עזרה איך להגדיר את המדפסת כמדספת רשת שאני יוכל להדפיס ממחשבים אחרים
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים שלום לך,1. קודם כל, האם התקנת את המדפסת?לפני חיבורה למחשב (usb), נא לנכנס לאתר היצרן, לחפש דרייברים מעודכנים, אולי אפילו תוכנה בעברית ולהתקין.2. אחרי חיבורה, התקנתה, ושהיא מדפיסה כמו שצריך.א. התחל > מדפסות. או התחל > לוח הבקרה > מדפסות. כפתור ימני > שיתוף.ב. שתף מדפסת זו > בחר שם.ג. וידוא בחיבורי רשת (כפתור ימני על מיקומי הרשת > מאפיינים. כפור ימני על חיבור הרשת > מאפיינים >מתקדם > חומת אש > חריגים > שיתוף קבצים ומדפסות מסומן ב-V.ד. אם יש פיירוול אחר, להבין כיצד מאפשרים למחשב ברשת עבור אותו על מנת להדפיס.ה. אחרי שהמדפסת משותפת, ויש רשת. נכנסים למיקומי הרשת, למחשב עליו מותקנת המדפסת ומקישים לחיצה כפולה על המדפסת. זה כבר יתקין את הדרייברים ויבצע הכל. ניתן להגדיר אותה כמדפסת ברירת מחדל לאחר מכן.אלא אם כן, המדפסת מחוברת ל-XP והמחשב השני נושא מע' הפעלה אחרת, אזי יש להתקין את הדרייברים לבקשת הממשק מקובץ התקנה (ע"ע 1).
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מחבר תודה רבה חברהייתי צריך את זה דחופ מאודוכבר שלחתי את זה בסוף לעצמי באימיילפשוט קניתי איזה מאמר בנושא שאני לומד באינטנרט ובעקבות בעיות בקו חיבור שלי פחדתי שזה היתנתק ואני יעבד את המאמר....שוב תודה על ההשקה ועל הזמןjunior_mgליאור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.