פורסם 2008 בפברואר 517 שנים אני מניח שאחרי שתצבור קצת ניסיון עם לינוקס אתה תבין את הסלידה ממערכות מבוססות RPM
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר אין לי הרבה זמן להתעסק אם זה רק פה שם בסופי שבוע אולי אם אני יצליח להפעיל קבצי טורנט שיושבים בויסטה דרך SUSE אז יהיה לי יותר זמן אם זה אפשרי בכלל
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים אבל סוף סוף אני מבין למה תומכי לינוקס מתלהבים ואני ממליץ לכולם לנסות תחזור, תחזור הביתה... ;D
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר לא הבנתי מה אתה רוצה ? WIN מחזיקה אותי כרגע בגלל משחקים בעיקר ביוסוק והורדות שהתחלתי בויסטה שאחת מהן תיקח הרבה זמן גם ככה אבל בלב שלם אני יכול להגיד שלרוב המשתמשים SUSE יכולה להיות תחליף מצוין
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים לא הבנתי מה אתה רוצה ? WIN מחזיקה אותי כרגע בגלל משחקים בעיקר ביוסוק והורדות שהתחלתי בויסטה שאחת מהן תיקח הרבה זמן גם ככה אבל בלב שלם אני יכול להגיד שלרוב המשתמשים SUSE יכולה להיות תחליף מצוין מערכת הפעלה טובה היא מערכת שלא מגבילה אותך כמשתמש, אם זה בהרצת סרטונים, משחקים, תוכנות מקצועיות, ותוכנות בשביל הכיף.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים אורי, זאת הגדרה קצת מטומטמת...זה כמו שאני אגיד שמערכת הפעלה טובה היא מערכת שלא מגבילה אותך כמשתמש, אם זה בהתאמה אישית, אם זה בנגישות חוקית לקוד המקור ואם זה בשימוש במנהל חבילות איכותי.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר מערכת הפעלה טובה היא מערכת שלא מגבילה אותך כמשתמש, אם זה בהרצת סרטונים, משחקים, תוכנות מקצועיות, ותוכנות בשביל הכיף.תכנות מקצועיות לא קשור למשתמש רגיל לי מספיק GIMP\אופן אופיס\FF\וכו משחקים זה הדבר היחיד שאני באמת רואה בעיה בו אבל יש לי גם WII פשוט כרגע אני בביוסוק וגם יש את עניין ההורדות שיותר חשובות לי ואותם הייתי יכול להתחיל גם בSUSE
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מערכת הפעלה טובה היא מערכת שלא מגבילה אותך כמשתמש, אם זה בהרצת סרטונים, משחקים, תוכנות מקצועיות, ותוכנות בשביל הכיף. מה אתה קשור ? אמממ זה לא נראה לי דיון על "מה יותר טוב,לינוקס או ווינדווס? " ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.