פורסם 2008 בפברואר 217 שנים אני אומנם כרגע חזרתי לויסטה וזה משתי סיבות עיקריות וסיבה אחת של עצלנות 1-משחקים 2-ההורדות שלי בביטורנט בויסטה 3-אני זונת WIN ולוקח זמן להכיר מערכת חדשה למרות שהיא די נוחה ללמידה אבל אני חייב להגיד אם מישהו רוצה להתחיל בלינוקס זאת ההפצה אין לה את הבעיות תאימות חומרה של אבונטו רוב התכנות שצריכים מגיעות אם ההתקנה ההתקנה פשוטה מאוד היא מהירה כמו טיל אומנם לקח לי זמן ללמוד להתקין דריבר אבל זה לא שזה באמת קשה פשוט הגעתי ממקום אחר של הורדה ידנית והתקנה בעזרת עכבר לקח לי הרבה זמן להבין שיש הורדה והתקנה אוטומטים וצריך להיכנס לROOT ולכתוב פקודה פשוטה (זה הרבה יותר קל מאיך שזה נשמעה) תכנות חלופיות יש כמאת לכל דבר בסיסי אם הייתי מתעמק יותר אז גם יש אמולטורים שנותנים להריץ תכנות של WIN אחת הבעיות שנתקלתי זה שלא מצאתי קודק DIVX לפירפוקס ככה שהייתי חייב להוריד את הקובץ לפני שיכלתי לצפות בו הרבה מהבעיות זה בגלל חוסר ניסיון שלי אם המערכת והכרות שלי בעיקר אם WIN אבל סך הכל זאת מערכת הפעלה מאוד טובה ואני השתמש בה לפעמים וינסה ללמוד יותר וויסטה היא המערכת העיקרית שלי כמו שאמרתי בגלל משחקים והורדות אבל סוף סוף אני מבין למה תומכי לינוקס מתלהבים ואני ממליץ לכולם לנסות
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים זה ידוע שOPEN SUSE היא מע' מצוינת למתחילים ובקשר לתוסף הזה https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/446 כמו שנתתי לך בפוסט הקודם , לא מוריד את הסרטון , אלא משתמש בנגן שנמצא במחשב ולא ברשת . למרות שאתה יכול להתקין פלגין לMPLAYER , או לVLC , אבל עדיין זה לא משנה והתוסף עושה את העבודה שלו . תהנה
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מחבר כן אבל לא הצלחתי לגרום לנגן לפעול בעזרתו תזכור שזה אתם אם תוסף משלו ככה שזה בעייתי ביוטיוב ואתרים כאלו אין בעיה
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים כן זה בשביל אתרים בעיתיים כאלה ... למה לא הצלחת ? בחרת נגן וזה לא הצליח ?
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מחבר כן תראה אתה מכיר את לינוקס הרבה יותר טוב תכנס ל-http://www.stage6.com/ותבדוק איך אפשר להפעיל את הסרטים ישירות מימנו ואז תוכל להגיד לי לאתר הזה אומנם יש אפשרות הורדה והיא מהירה אבל בכל זאת אני מעדיף להפעיל ישירות מהאתר
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים או שתנסה את זה:sudo ln -s /usr/lib/mozilla/plugins/mplayerplug-in-dvx.so /usr/lib/firefox/plugins/mplayerplug-in-dvx.sosudo ln -s /usr/lib/mozilla/plugins/mplayerplug-in-dvx.xpt /usr/lib/firefox/plugins/mplayerplug-in-dvx.xptאו שתלחץ על PLAY בתוסף :[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מחבר לחיצה על פלי לא נתנה לי כלום היום אני כבר לא ישחק בלינוקס וכנראה רק בסוף השבוע הבא יהיה לי זמן ללמוד יותר אבל לאט לאט אני ילמד יותר
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים זה ידוע שOPEN SUSE היא מע' מצוינת למתחילים ובקשר לתוסף הזה https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/446 כמו שנתתי לך בפוסט הקודם , לא מוריד את הסרטון , אלא משתמש בנגן שנמצא במחשב ולא ברשת . למרות שאתה יכול להתקין פלגין לMPLAYER , או לVLC , אבל עדיין זה לא משנה והתוסף עושה את העבודה שלו . תהנה למה למתחילים אני עובד איתה "בעבודה" יש בה הכל, המון דברים מהתחלה, נוח להתקין בה דברים, הRDP קליינט שיש לה עובד יותר טוב מכל קליינט של MS... אפילו הולכים להשתמש בLDAP server שלה לכמה דברים(למרות כאשר זה יכנס לproduction כנראה יקנו את הEnterprise Server של SUSE)...
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר אני חושב שהוא התכוון נוחה למתחילים מהכיוון שלי ואנשים אחרים שמתחילים בלינוקס פשוט היא יחסית ידידותית וכוללת את רוב מה שמשתמש חדש צריך על ההתחלה אם גם משתמשים כבדים משתמשים בה סבבה אבל בכללי עדיף להמליץ אליה מאשר על אבונטו
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים אני חושב שהוא התכוון נוחה למתחילים מהכיוון שלי ואנשים אחרים שמתחילים בלינוקס פשוט היא יחסית ידידותית וכוללת את רוב מה שמשתמש חדש צריך על ההתחלה אם גם משתמשים כבדים משתמשים בה סבבה אבל בכללי עדיף להמליץ אליה מאשר על אבונטו בדיוק לזה התכוונתי ..
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר מערכת מבוססת RPM מילא אלה שחייבים אותה בעבודה... רוב הזמן אתה לא נוגע בRPM יש התקנות ישירות מהרשת כולל לדריבר של הנווידה ובכלל הרוב מגיע מותקן כבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.