עבור לתוכן

איך יוצרים תיקיית שיתוף?

Featured Replies

פורסם

תנסה להריץ שוב את אשף הרשת ותן שיטוף לאיזשהי תקייה חדשה.

• תגובות 30
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אשף הרשת ?

אתה יכול להיות יותר מפורט

אולי למחוק את הרשת הקיימת ולהתקין אותה מחדש ?

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח עכשיו למחוק את הרשת הקיימת והיא לא עובדת

זה רושם לי משהו שגיאת מערכת בלה בלה בלה

זה רושם נדרשת כתובת רשת ???

עריכה

מצאתי את שני המחשבים באותה קבוצת עבודה אבל שאני מסה להיכנס למחשב שלי הוא מראה לי שכיויכול דרושה סיסמא ...?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מ"ז חיבור אורח ?

זה מוזר כי לא הגדרתי שום סיסמא באף חשבון ,יכול להיות שזה משהו בהגדרות של החיבורים ?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ.

איך אני יכול למחוק את כל הרשתות הקימות לגמרי בכללי שלא יהיה שום זכר שהייתה כל רשת שהיא על המחשב הזה ועל המחשב השני אי פעם כך שאוכל להתקין הכל מחדש, ניסיתי למחוק אבל זה רושם שאין הרשאה משהו בלה בלה בלה ואי אפשר למחוק את החיבור רשת הנ"ל.

כמו כן הבאתי נתב, האם יהיה יותר פשוט לעבוד בשיתוף קבצים עם נתב, והאם עדיף לחבר רשת דרך נתב או שבמקרה של שני מחשבים זה לא משנה כל כך .

פורסם

לא יהיה ממש הבדל אם זה חיבור בכבל רשת מוצלב או NAT דרך נתב.

תנסה את זה:

תכנס לcommand prompt

תכתוב

net share 

הוא יציג לך שיתופים פעילים

אחרי זה תכתוב

net share [share name] /delete

כדי למחוק את השיתוף

ואגב ניסית לעשות את זה לפי המדריך בסטיקי?

פורסם
  • מחבר

כן ברור ניסיתי כבר את כל מה שאפשר ואני שובר תראש, בדקתי אי פי והרשאות ותיקיות וכל מה שאפשר וניסיתי לשתף כונן וגם לא נותן לי, אני משתגע....

אני אנסה את מה שאתה אומר.

תודה

עריכה:

זה מה שמוצג לי במחשב האורח .

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

ניסיון אחרון שלי , בשני המחשבים מופיעה המחשב השני בקבוצת העבודה , אי אפשר לגשת למחשב ממחשב למחשב , כל פעם נדרש שם משתמש וסיסמא שאין לי מושג מה היא , ניסיתי לעשות שיתוף כונן וגם לא מצליח כותב שרק אדמינסטרטור יכול לבצע זאת , איך אני מתחבר כאדמיניסטרטור במחשב שלי ומסדר את זה . תודה

פורסם

תתנק (Log off) ואז אם לא מופיעה לך אדמיניסטראטור תלחץ alt+ctrl+delותבחר באדמיניסטראטור (אין סיסמא).

או שתנסה ליצור חשבון משתמש חדש עם הרשואת של מנהל....

פורסם
  • מחבר

אני רשום כאדמינסטרטור, קראתי ב"עזרה" של החלונות שזה תלויי איזה סוג חיבור של רשת בחרתי , דומיין או לא דומיין, ואז היה רשום שאם זה דומיין אז שיתוף קבצים נעשה בצורה אחרת ולא בידיוק הבנתי .

פורסם

אתה אמור להיות בתוך workgroup ולא דומיין

פורסם
  • מחבר

איך אני משנה את זה , רשום לי בהגדרות של המחשב שלי , קבוצת עבודה ושם מחשב , אולי באמת שהגדרתי את הרשת עשיתי דומיין, אתה יכול להסביר לי איך לחזור לשלב שבו אני משנה את זה .

תודה

ומצטער שאני משגע תשכל פשוט ברשתות אני לא מבין בגרוש

פורסם

במאפייני מחשב תבדוק שאתה מוגדר לקבוצת עבודה ולא דומיין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים