פורסם 2008 בפברואר 217 שנים אני רוצה לעשות שאפשר יהיה להעביר קבצים ממחשב א למחשב ב ברשת איך אני יוצר תיקיית שיתוף?תודה
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?board=11%3baction=display%3bthreadid=29725%3bstart=msg272298#msg272298
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מחבר עשיתי כמו שכתוב במדריך ולא הלך לי מופיעה התיקיית שיתוף אבל רושם לי שאין הרשאה לתיקייה הזאתי.
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים עשיתי כמו שכתוב במדריך ולא הלך לי מופיעה התיקיית שיתוף אבל רושם לי שאין הרשאה לתיקייה הזאתי.תכנס לאבטחה בתוך התיקייה (לחצן ימני, מאפיניים, לשונית אבטחה) ותיתן ל-evreyone הרשאות modify על התיקייה ותראה אם זה עובד, אם זה עובד אז עדיף תיתן לשם המחשב הנוכחי הרשאות.
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים תנסה לשחק עם ההרשאותאם אתה רוצה ניהול הרשאות יותר מפורט כנס לtoolsfolder optionsלשונית viewותוריד את ה V מ use simple file sharing
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מחבר ניסיתי כל מה שאמרתם לי ועדיין לא עובד לי השיתוף של התיקייה זאת ההודעה המוצגת במחשב השני [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים פעם הבאה אתה יכול ללחוץ alt+printscreen אני גם רואה שיש לך כבל רשת מנותק ואין חיבור אלחוטי לפי הtray כאשר אתה נכנס להגדרת הרשאות תנסה לתת גישה לכולם אם זה כבר לא מוגדר ככה...
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מחבר יש גישה לכולם כבר עשיתי והרשת שלא מחוברת זה החיבור אינטרנט הקודם שהיה במחשב הזה.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר נדפקה לי הרשת אז התקנתי אותה שוב והפעם אני לא מצילח לעשות תיקיית שיותוף משום מה .זאת ההודעה המוצגת במחשב השני [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים שתי המחשבים נמצאים באותה קבוצת עבודה?קליק ימין על המחשב שלי>מאפיינים>שם מחשבאוright click on my computerpropertiescomputer nameתבדוק שב workgroup רשום אותו דבר בשניהם.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר זה לא מראה את המחשב השני באותה קבוצת משתמשים הקטע שבמחשב השני תחת הקבוצת עבודה כן רואים את המחשב שלי אבל אין גישה אליו . ואצלי רואים רק תמחשב שלי [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים ומה קורה אם אתה נכנס פשוט לשם של המחשב? למשל: \\computername זה אמור להיראות ככה בכללי:
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר ככה זה נראה אצלי , ניסיתי לשתף אפילו כונן וזה לא נותן לי הרשאה , אני לא זוכר מה עשיתי בפעם הקודמת אבל איך שהגדרתי את הרשת נוצרה לי גם כן תיקיית שיתוף אוטומתית.שתי הרשתות מוקדרות באותה קבוצת עבודה , בדקתי את ההגדרות של האיפי והן מוגדרות כמו שהוסבר פה במדריך. לא יודע ....[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.