עבור לתוכן

בעייה עם כרטיס מסך חדש.

Featured Replies

פורסם

לא מזמן קניתי כרטיס מסך חדש מבית ASUS המודל היא AH2600PRO הוא בנוי על צ'יפסט RADEON HD 2600 PRO תומך ב DIRECTX 10.

בהתחלה הכל היה בסדר גמור. הייתי מריץ COD 2 על המקסימום עם 50 FPS בלי בעיות....

לא מזמן התחילה כזאת בעייה. בCOD4 למשל. כשאני מכוון דרך הכוונת של הרובה (מקש ימני בעכבר) אני רואה שני פסים צבעוניים מרוחים בצד ימין (לכל אורכו) ולמטה (כנ"ל) הרוחב נע בין חצי סנטים לסנטים. הבנתי שיש איזושהי בעייה עם הטישטוש..... מה יכולה ליהיות הבעייה? האם זה המסך (מסך LCD ישן יחסית... בן שנתיים....) הכרטיס מסך או אולי בעייה בחיבור ה AGP?

פורסם

קודם כל LCD בן שנתיים זה ממש לא ישן.

בדר"כ ארטיפקטים (בעיות בתצוגה) נגרמים ע"י הכרטיס מסך (תקול או בטמפ' עבודה גבוהה מידי), אבל במקרים מסויימים יכולים להגרם גם מכשל תוכנתי (דרייברים וכו'), תנסה לבודד את הבעיה עם כמה שיותר החלפות\שינויים שזמינים לך.

אגב, אם זה קורה רק במשחק אחד, תנסה לשים לו את ה-PATCH האחרון מהאתר הרשמי של המשחק.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה. 2 .... עשיתי טעות.... ה LCD שלי משנת 2000.... עשיתי מה שאמרתה התקנתי את הדרייברים מחדש..... וגם חיברתי את הכרטיס מסך למחשב אחר שם הכך היה טיפ טופ..... הבעיה היא כיש טישטוש למשל כשהורגגים אותך בCOD 2 יש את הפסים האלה....... וזה לא רק ב COD 2 ו 4.... גם בעוד כמה משחקים....

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה על העצה ניסיתי... התקנתי את הדרייברים מחדש.... הכל עובד פיקס עד לאתמול..... אתמול העלתי את המהירות של השעון באוברקלוק כולה ב5 מגה הרץ..... וכל הזמן שהכרטיס עבד טוב הרצתי אותו רק עם OC של 795 MHZ..... אז אתמול קבעתי את מהירות השעון ל800 MHZ ועוד פעם החרה הזה! :kopfpatsch: תעזרו לי פלייז!

פורסם

תוריד את הOC.

מה טמפ' הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

גם כהורדתי את האוברקלוקינג למהירות נורמאלית הבעייה ממשיכה.... והפעם כשהתקנתי את הדרייברים מחדש זה לא עוזר... והטמפרותורה הייתה 52 מעלות עם מהירות 800 MHZ.....

פורסם

נסה לחבר צג אחר למחשב שלך, ולראות אם התופעה עדיין קיימת.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הנה הבאתי סקרין

ו אין לי יכולת עכשיו לחבר צג אחר.....

tishtushfl9.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים