פורסם 2008 בפברואר 217 שנים http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24818טוב אז ככה יש דיווח אחד או כמה שWII אם כונן DVD לא נקי (אני מדבר על לכלוך לא על ציפ )עושים בעיות בהרצה שלמשחקי DVD-DL כרגע מדובר על Smash Bros. Brawl כי אין הרבה משחקי DVD-DL בWII הפתרון פשוט וזה לנקות את הכונן ונינטנדו נותנת שרות כזאת בחינם השאלה אם אפשר לנקות בלי נינטנדו אם דיסק ניקוי מה שאני מעריך שאפשרי
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מה זה כונן לא נקי? אני לא חושב שמישהו מתלונן כשכול הקונסולה שלו מלאת אבק. זה כמו שאני יתן ל360 שלי להיות באבק ואז אתלונן על RROD או אם אני אסים אותו בקופסא סגורה...
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מעניין.מאוד פחדתי שיש איזה בעיה קריטית כמו טבעת המוות.כי ההורים שלי קנו לי WII באמריקה(מגיע עוד שבוע , כשהם חוזרים)
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מחבר תתחדש ודרך אגב הWII מפונקת לדרך שאתה מכניס דיסקים אז תכניס בעדינות ותיתן לה לקחת את הדיסק לבד כי אם לא תעשה את זה זה ייתן לך שגיאה באחוזים גבוהים אם כן תהייה עדיין אז כמאת לא יהיה
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים הכונן של הWII פתוח תמיד לא? (ממה שראיתי בסרטונים)אם כן אז כנראה זה הגורם המרכזי ללכלוך בכונן
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים בעיה לקנות רצועת סיליקון ב 3 שקלים ולהדביק עם דבק דו צדדי מלמעלה? S:לוקח בדיוק 3 דקות, ניתן להסרה מיידית ולא משאיר סימנים, ופותר את בעיית האבק ב 100%.זה מה שאני מתכוון לעשות שיעמוד גם אצלי WII.
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר כן זה DL ואני מתכנן לקנות אותו בכל מקרה אני חושב שזה מהמשחקים שחייבים לקנות
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מזל שאני בארה"ב יום אחרי שזה יוצא...אתה חושב שיהיה בעיה להשיג את המשחק שם?
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר יש הגנה אזורית ככה שאתה צריך לקנות לפי האזור של הקונסולה חוץ מזה בטח המון יקנו את זה כי הסדרה פופולרית מאוד גם מחוץ ליפן וזה כנראה המשחק הטוב ביותר לWII שיצא השנה ובכללי אמור להיות אחד מהמשחקים החזקים של השנה נינטנדו הוסיפו המון תוכן לאומת המשחק הקודם הרבה דמויות חדשות\זירות\מצבי משחק \וכמובן גולת הכותרת מצבי אונלין בנוסף יש אפילו משחקי דמו של משחקי עבר בתוך המשחק ואפילו המצב לשחקן יחיד שלא היה חזק בעבר אמור לקבל שיפור משמעותי בנוגע לזמינות אני לא חושב שתהייה להם בעיה לצרוב מספיק משחקים להשקה סך הכל זה פורמט DVD וחנויות בטח יעשו מספיק הזמנות למשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.