פורסם 2002 בינואר 3023 שנים מחבר פשוט ההודעה הזאת ירדה מהדף הראשי...(יענו מה"הודעות אחרונות בפורום")אז אני ימשיך להטריד אותכם עד שתגידו לי ת'קוד... ;D
פורסם 2002 בינואר 3023 שנים מחבר נו חבר'ה תעשו טובה...אתם יודעים איזה מתסכל זה לראות ת'תמונות של המשחק וזה ואיאפשר לשחק? אני חיב ת'קוד!!.....בבקשה.........
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים אז ככה.... בהתחלה 5 ואז 0000... עד המשבצת האחרונה במשבצת האחרונה, 5068 וזהו. בתקווה שזה עבד, עכשיו אני מוכן ללכת לכלא. ;D
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים מחבר טוב אז ככה... תודה ל-Rockford!!!! ול-Almighty Cornholio, אני לא הורדתי את המשחק הזה...אח של חבר שלי הוריד אותו וחבר שלי צרב לי אותו...פשוט הוא נתן לי קוד לא נכון אז הייתי חייב לשאול אותכם מה הקוד....
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים מחבר אה...ועכשיו אני במשימה רביעית במשחק...ואני תקוע במקום שכשבאים להכנס אליו אז ממול יש טנק ומימין שער שבשמאלו יש פרצה בגדר וארגזים ליד...מישהו הבין על מה אני מדבר?קיצר...Steal the troop manifest!מה זה אומר לעזה-זאל ???!?!?
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים בכיף אחי, הצלחת לסדר את העניין עם הרזולוציות של המסך שלך? PR705F אם אינני טועה...
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים מחבר אני שואל איך עוברים איזה שלב ואנשים מדברים איתי על המסך שלי...ועל איך המשחק...רק לא איך עוברים את השלב... ;Dהמסך אחלה...והצלחתי לסדר ת'בעיה בו...וכן, המשחק שווה "משהו"... ;D
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים המשחק בנזונה תותח, ותעבור את זה לבד, אם הייתי זוכר הייתי עוזר לך.קצת לחפש במשחק עצמו לא יהרוג אותך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.