פורסם 2008 בפברואר 117 שנים בכל פעם שהמחשב עולה, זאת ההודעה שמופיעה על המסך בתוספת "Press alt+ctrl+del to reset". התקלה קרתה לפני כשלושה חודשים, ותוקנה ע"י טכנאי.לפני כחודש הווינדווז פשוט לא עלה, כל מה שראו זה מקף קטן מהבהב בפינה השמאלית-העליונה של המסך. פירמוט והתקנה מחדש של ווינדווז פתרו את הבעיה. השבוע התקלה (DRE) חזרה. שלפתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו למחשב אחר, שם הוא עובד כמו שצריך. לכן אני מאמין שהבעיה היא במחשב עצמו ולא בכונן. מה יכולה להיות התקלה ואיך אפשר לתקן אותה?
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים מחבר קשה לי להאמין שהבעיה בחיבורים, כי הוא עובד בסדר גמור במחשב אחר (זה שאני משתמש בו כרגע). יכול להיות שהבעיה בכבל IDE או בלוח-אם?
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים מחבר עד עכשיו הכונן היה מחובר במאסטר על כבל IDE אחד, והצורב דיוידי על כבל IDE שני. עכשיו חיברתי את הכונן לכבל השני (דהיינו הכבל המקורי של הכונן אינו מחובר לשום התקן), כשהוא נשאר מאסטר והצורב מוגדר כסלייב, אך הבעיה נשארת בעינה.
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים ואתה אומר שבמחשב האחר הוא פועל טוב מה אני יגיד לך אין לי יותר מה להמליץ אולי בעיה בלוח אם תנסה להריץ LIVE CD של איזה הפצת לינוקס רק לראות שדברים אחרים פועלים אם זה לא יפעל אולי נדפק איזה רכיב חומרה
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים מחבר אפשר לעשות משהו אחר מלהריץ התקנה של לינוקס? זה פשוט דורש ממני להוריד אחת ולצרוב אותה, כשהצורב נמצא במחשב הדפוק... אני יכול להעביר את הצורב, זה פשוט טרחה.
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים לא חובה LIVE CD של לינוקס יש גם את UBCD למשל.האם הוא מזוהה בצורה תקינה בביוס?
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים http://www.ultimatebootcd.comזה בעצם חבילה שמגיעה עם הרבה תוכנות אחזקה למערכת שכמובן הכל עובד ללא תלות בדיסק קשיח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.