עבור לתוכן

שאלהl על זיכרון והארד דיסק....

Featured Replies

פורסם

הארד דיסק 320 16M של חברת היטאצי- זה בסדר?

זיכרון 2 גיגה של קינגסטון למחשב חדש זה בסדר?

תודה :)

פורסם

1. היום בסביבות ה 300 ש"ח אתה יכול לקנות 2GB זיכרון איכותי בתדר 800MHz, ויש אפילו כאלה עם CL4 במחיר הזה. אין ממש טעם לקנות היום זיכרון בתדר 667MHz, אלא אם כן הפרש המחיר גדול, ואתה צריך לחסוך כל שקל.

זיכרונות 800MHz בנפח 2GB יעלו לך יותר רק אם מדובר בזיכרונות ייעודיים ל OC קיצוני, וגם אז הם לא כל כך משתלמים - בד"כ אפשר לקנות מעבד עם FSB נמוך יחסית וזיכרונות בתדר 800MHz, ולהמהיר את המעבד בלי בעיה לתדר "סביר".

2. בקשר לדיסק הקשיח - יש פורום של אמצעי אחסון שמתאים לשאלות האלו, אבל באופן כללי הדיסק הקשיח הזה אמור להיות בסדר. אם אתה לא בטוח - פשוט תבקש דיסק קשיח של WD או Seagate.

פורסם
  • מחבר

יכלתי להוסיף את הכסף אבל אמרו לי שזה גם ככה לא ישנה כי אוברקלוק אני לא מתכוון ללבצע גם ככה...

תודה על התשובה בכל מקרה..

אגב בגלל ירידת הדולר ביום אחד הוזל המחשב ב- 338 ש"ח...

נחמד ביותר :)

פורסם

-

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי במפרטים אחרים וזה יוצא כמעט אותו דבר....בקשר לסיפור אתה צודק אני אעיף אותו....

שאלה קטנה- ה677 מגה הרץ באמת מספיק? אין צורך ב-800?

פורסם

קניית זיכרון בתדר 667MHz היא בד"כ קנייה לא חכמה, מכיוון שיש זיכרונות בתדר 800MHz, במחיר קרוב מאד (אם לא זהה) למחירי זיכרון בתדר 667MHz.

הסיבה היחידה לקנות היום זיכרון בתדר 667MHz היא אם אתה מקבל אותו בהפרש מחיר משמעותי ביחס לזיכרון 800MHz.

פורסם
  • מחבר

הפרש ניכר כן היה במחיר.....תמיד אפשר להחליף זה כולה 300 שקל...

אגב אם אני אוסיף 2 גיגה ל-2 הקיימים זה ישפר את המחשב בצורה משמעותית?

פורסם

אם מערכת ההפעלה שלך היא לא 64 ביט, ואין לך יישומים שדורשים הרבה זיכרון, אז ההבדל בביצועים כנראה לא יהיה משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים