עבור לתוכן

סקר מערכות הפעלה

איזה מערכת הפעלה יש לך? 1,342 הצבעות

1. 1. איזה מערכת הפעלה יש לך?

• windows vista
    • windows xp
    • older then xp
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

טעות ההפך הוא הנכון רוב הפעמים כן עוזר

בוא אני אתן לך טלפונים של מאות לקוחות שהם יגידו לך רק דברים טובים על שחזור מערכת

מזל למשתמש הפשוט שיש שחזור מערכת וגם לטכנאים

• תגובות 51
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבל שאתה מתווכח כשאני אומר לך שרוב הפעמים זה לא משחזר.

פורסם

אין לי מה להתווכח מדבר פה מנסיון של שנים על גבי שנים

ולא רק מדברים פה על וירוסים (לא מדברים פה על וירוס עצבני אלה סך הכל על תוכנות ריגול)

מדברים פה על הרבה דברים כמו דריברים תקלות משונות בוינדוס עידכונים שמקלקלים ועוד ועוד

פורסם

באמת חבל שאתה לא קראת.

חבל שאתה לא מגבה את המילים שלך עם הוכחות.

אתה מדבר שטויות, יש כאן אנשים שזה עבד להם.

בטח שזה לא תמיד עובד אבל זה עובד מספיק בשביל להוות כלי חסר תחליף לטיפול בבעיות.

אם לא שמת לב יש פה אנשים שכבר עברו את כיתה ח' ואין להם שעתיים להשקיע על סידור מחשב כשאפשר לעשות את זה ב10 דקות.

System Restore לא עוזר ברוב המקרים ורוב הוירוסים / Spywares מונעים ממך בכלל לגשת אליו.

אתה פשוט לא יודע כמה מקרים יש של משתמשים שחטפו וירוס / spyware וניסו לגשת ל system restore אבל איטיות / הצפה של הודעות שגיאה / חסימת כניסה ל system restore פשוט מנעו את האפשרות לשחזר. וזה כולל גם אותי.

זה כולל גם אותך או רק אותך?

כמה ניסיון באמת יש לך?

למשתמש רגיל לא מומלץ לבטל כי אף אחד לא יעזור לו אם הוא יבטל, או שאולי אתה תלך אליו הבייתה לכמה שעות?

עריכה:

תראה גם לי יש לינקים

"I'd absolutely recommend keeping the system restore feature on in Vista. I've already blown the system up at least 3 times, and had to restore."

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/using-windows-vista-system-restore/

עריכה 2:

"The System Restore tool is a powerful feature that can be used to keep your computer operating properly. Now when you run into a problem that cannot be resolved normally, you can use System Restore to restore your computer to a previous known working state. Even more powerful is the ability to use system restore from the Windows Recovery Environment when you can't properly boot up into Windows. This allows you a second chance to get your computer operating as it should without having to do a time consuming and possibly expensive reinstall."

http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial143.html

שים לב שאפשר לשחזר מהדיסק התקנה גם אז לא צריך לדאוג מכל התוכנות הרעות שציינת...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שיחזור המערכת יכול להיות יועיל דווקא.

רק שלא תמיד הוא פועל.

פורסם

אז אתם אומרים שלדברים קטנים כמו spywareים מינאטורים אפשר להשתמש ב System Restore,

יופי, אף אחד לא אמר שלא, אבל שכחת שתוכנות חינמיות כמו Spybot S&D עושות את זה בחצי מהזמן, בלי restart.

אבל עכשיו לחלק השני, וירוסים "עצבניים" System Restore ברוב המקרים לא יכול לתקן.

אני אומר לך מניסיון של הרבה בעיות, ה System restore הזה יכול לעזור רק לדברים קטנים ופשוטים, שממילא כ"כ קל להסיר/לתקן אותם בלי שימוש ב System Restore.

רוב הפעמים ב "וירוס עצבני" התהליך שחזור נראה בסדר גמור, אבל לאחר restart פשוט רשום לך שהשחזור לא הצליח, וזה קורה המון.

יש גם וירוסים שחוסמים את זה וכו'..

וחבל שאתם לא מגבה את עצמך עם לינקים עם תוכן ששווה משהו,

מה עוזרת לי כתבה שמישהו ממליץ בה להשתמש ב System Restore?

הוא אפילו לא נותן נקודות טובות, יתרונות, חסרונות, ולא מאתר אפילו את הבעיות שהיו לו . (I've already blown the system up at least 3 times)

ובכתבה השניה, תאמין לי שה System Restore לא מחזיר לאותה נקודה בדיוק, ולאותן הגדרות.

היו לי המון מקרים שהתוכנה טענה שהשחזור הצליח, אבל בפועל לא קרה כלום.

פורסם
  • מחבר

בכול מיקרה זה ניראה די נושא גדול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים