עבור לתוכן

סקר מערכות הפעלה

איזה מערכת הפעלה יש לך? 1,342 הצבעות

1. 1. איזה מערכת הפעלה יש לך?

• windows vista
    • windows xp
    • older then xp
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

vista 64bit.

אני לא מבין למה אנשים כ"כ נגד המערכת הזאת. היא *ממש* לא כבדה כמו שעושים ממנה, והיא רצה יותר מהר מXP על המחשב שלי(לא רק דעה שלי, נתתי לחברים לעבוד על המחשב שלי אחרי שהתקנתי, גם הם התרשמו ככה), ואני מריץ אותה על מחשב נייד(מפרט בצד).

• תגובות 51
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני נשאר נאמן לXP , אני לא בוגד בה חחח

חח...סבבה שאתה נישאר נאמן לה,אבל אם תיהיה נאמן לה כול הזמן,תיהיה תקוע מאחור.

הטנולוגיה מתקדמת מהר מאוד,וכדאי להתקדם איתה אם רוצים להנות מעולמות חדשים[br]פורסם בתאריך: 1.02.2008 בשעה 21:07:14

תיראה כעיקרון אף אחד לא מכריח אותך לשדרג,אבל מתישהו היא תיהיה בטח מה שxp היום.

עד אז xp כבר יהיה ממש רחוק מאחור.

אז אולי תיצא מערכת חדשה יותר וכולם יעדיפו את vista מאשר החדשה,כניראה שזה ככה עם כול מערכת חדשה,מעדיפים את הישנה עד שהיא לא שימושית יותר

פורסם

XP עד שתהיה סיבה טובה לעבור לויסטא.

בדיוק. גם אני נשאר עם XP.

פורסם

vista 64bit.

אני לא מבין למה אנשים כ"כ נגד המערכת הזאת. היא *ממש* לא כבדה כמו שעושים ממנה, והיא רצה יותר מהר מXP על המחשב שלי(לא רק דעה שלי, נתתי לחברים לעבוד על המחשב שלי אחרי שהתקנתי, גם הם התרשמו ככה), ואני מריץ אותה על מחשב נייד(מפרט בצד).

בדיוק.

פורסם

אני התקנתי על המחשב החדש שלי Windows XP Professional x64 SP2 ו-Windows Vista Ultimate x64, אבל במחשב הישן שלי (לא כ"כ ישן) אני עדיין משתמש ב-Windows XP Professional x86 SP2.

בעניין ויסטה -היא לא כבדה כמו שעושים מימנה

היא פשוט לא קלה כמו XP אבל גם הוא בעבר לא היה שיא הקלילות

אתה צוחק? התקנתי Windows XP Professional x64 SP2, ואחרי התקנה של כל התוכנות הבסיסיות שאני משתמש בהן, המחיצה של XP תופסת 7GB. אח"כ, התקנתי במחיצה אחרת Windows Vista Ultimate x64, ונדהמתי לגלות כי המחיצה של Vista תופסת 15GB (התקנה נקייה, בלי דרייברים ותוכנות). בנוסף לכך, XP עולה לי עם כ-512MB בעוד ש-Vista עולה לי עם למעלה מ-1GB (מותקנות בדיוק אותן תוכנות).

מה שכן, Vista עולה לי יותר מהר מ-XP. :xyxthumbs:

פורסם
אתה צוחק? התקנתי Windows XP Professional x64 SP2, ואחרי התקנה של כל התוכנות הבסיסיות שאני משתמש בהן, המחיצה של XP תופסת 7GB. אח"כ, התקנתי במחיצה אחרת Windows Vista Ultimate x64, ונדהמתי לגלות כי המחיצה של Vista תופסת 15GB (התקנה נקייה, בלי דרייברים ותוכנות). בנוסף לכך, XP עולה לי עם כ-512MB בעוד ש-Vista עולה לי עם למעלה מ-1GB (מותקנות בדיוק אותן תוכנות).

מה שכן, Vista עולה לי יותר מהר מ-XP.

התקנתי במחשב שנתתי לאח שלי ויסטה

על 2400XP\512 מגה \6600GT

ולשימושים הבסיסים שלו זה בסדר גמור

דרך אגב תראו במה אני משתמש כרגע

SUSE מצוינת רק אני צריך להבין איך מתקינים את הדריבר של הנווידה ואני מסודר

פורסם
  • מחבר

בקיצור כול אחד אומר משהו אחר.

יגיע בסוף מצב שיהיה צריך להתקדם ל vista, זה פשוט עניין של זמן עד שהיא תיכנס יותר חזק לשוק של המשתמשים ואז ישתמשו בה יותר.

חוץ מזה שכול התוכנות העתידיות יתמכו בה.

פורסם

אני התקנתי על המחשב החדש שלי Windows XP Professional x64 SP2 ו-Windows Vista Ultimate x64, אבל במחשב הישן שלי (לא כ"כ ישן) אני עדיין משתמש ב-Windows XP Professional x86 SP2.

מה שכן, Vista עולה לי יותר מהר מ-XP. :xyxthumbs:

1) למה אתה משווה דוווקא את Ultimate? לא יכלת להשוות HP?

2) וויסטה תופסת הרבה מקום בכונן קשיח בגלל שהיא שומרת את כל העותקים והגירסאות של קבצי dll שתוכנות מסוימות צריכות.

ככה תוכנה X לא תהרס בגלל שהתקנת תוכנה Y שדרסה קובץ dll בגירסא חדשה יותר שתוכנה X לא יודעת להשתמש. ב XP זה לא יקרה לך.

3) תלמד לעשות אופטימיזציה ל Vista, אפשר בקלות להגיע ל 600MB.

פורסם

1) למה אתה משווה דוווקא את Ultimate? לא יכלת להשוות HP?

2) וויסטה תופסת הרבה מקום בכונן קשיח בגלל שהיא שומרת את כל העותקים והגירסאות של קבצי dll שתוכנות מסוימות צריכות.

ככה תוכנה X לא תהרס בגלל שהתקנת תוכנה Y שדרסה קובץ dll בגירסא חדשה יותר שתוכנה X לא יודעת להשתמש. ב XP זה לא יקרה לך.

3) תלמד לעשות אופטימיזציה ל Vista, אפשר בקלות להגיע ל 600MB.

1. מה?! ???

2. אני מדבר איתך על התקנה נקייה של ויסטה בלי התקנה של שום דרייבר או תוכנה.

3. אתה יכול בבקשה להרחיב בנושא?

פורסם

1) אתה יודע שיש עוד גרסאות של ויסטה.. מה לעשות שבחרת בגירסא הכי מנופחת להשוות.

2) מישהו אמר שתוכנות X ו Y לא יוכלות להגיע עם המערכת הפעלה? התקנה נקיה של הוינדוס כוללת מאגר גדול של ה dllים האלו.

3) http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2238

ואם אתה רוצה אני יכול להביא לך tool שהכנתי שינקה לך 3GB או יותר על המקום.

פורסם
  • מחבר

אתם מדברים על קבצים שנישארים בדיסק הקשיח?

גם xp שומרת כאלה

פורסם

ואם אתה רוצה אני יכול להביא לך tool שהכנתי שינקה לך 3GB או יותר על המקום.

מה בדיוק הכלי הזה מוחק, ואיך בנית אותו? אם זה לא קובץ גדול, אני אשמח אם תעלה אותו לכאן.

פורסם

XP ישאר אצלי במחשב עד SP1 מעודכן או SP2...

הוא בהחלט לא שווה את העברה עכשיו !

פורסם
  • מחבר

יש sp3 בxp.

בטח בניסוי אבל לחכות לsp2 ב vista, זה כבר משהו אחר.

קודם שיצא sp1.

פורסם

יש לי גם את וויסטה וגם את SUSE ושנים היה לי XP \WIN200 \WIN98

ואני חיב להגיד SUSE מבחינה מסוימת יותר טובה מכולן

וזה בעיקר שיטת ההתקנה שלה

רוב הדברים החשובים מותקנים בקלילות דרך תוכנת רשת ובחינם

אומנם יש דברים מתסכלים למורגל לWIN כמוני

ויש את החיסרון הגדול במשחקים ובגלל זה אני משתמש בעיקר בויסטה

אבל בכללי המערכת מהירה מאוד

ומאוד נוחה שמתחילים להתרגל

אם היה לה משחקים כמו WIN היא לדעתי הייתה טובה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים