פורסם 2008 בינואר 3117 שנים ניסיתי 3 הפצות שונות ubuntu,xubunto, mandriva המחשב הוא CELERON 500 128MB הוא סוחב XP יחסית חלק.. ברגע שעולה הLIVE CD ומגיע למסך KDE או GNOME הוא מקרט בטירוף עד שהו נתקע, הכי רחוק שהוא הגיע זה שהוא אשכרה פתח את חלון הINSTALL ואז נתקע... יש דרך להתקין את אחת ההפצות האילה בלי להעלות את ה LIVE CD קודם? לפני כמה שנים היה על המחשב הזה MANDRAKE, והוא סחב אותו בלי בעיה, יש אולי הפצה מיחודת לשמחשבים ממש ישנים?
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים כדי להפעיל את ה live cd של ubuntu צריך לפחות 256 מגה.ל Ubuntu יש דרך להתקין ללא live cdhttp://www.ubuntu.com/getubuntu/downloadיש שם checkbox בשביל ה "alternate desktop CD" שזה בעצם ההתקנה ללא live cd.בהצלחה.
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים גם בדיסק האלטרנטיבי זה ייתקע לו בהתקנה , מנסיון על מחשב ישן וקצת יותר טוב
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים לא מפריע לו לנסות.מנסיון, גם בדיוק אותה בעיה על מחשב נייד אצל חבר שלי והצלחנו בעזרת ה alternate desktop CD להתקין.
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים הוא יכול לנסות , גם אם זה יעבוד הוא לא יהנה בגלל האיטיות ...אני ממליץ לך לנסות להתקין על המחשב הנוכחי שלך , שיהיה לך גם ווינדווס וגם אובונטו ;D
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים יש הפצה בשם Xubuntu שעד כמה שאני יודע היא מצומצמת גרפית ומתאימה למחשבים חלשים
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מניסיוני הקצר, זובונטו הכי מתאים. אצלי הוא רץ על פנטיום 3 1000 מה"צ עם 128 מ"ב ראם.לי מראש המליצו ללכת על text mode מה alternative cd.http://cdimages.ubuntu.com/xubuntu/releases/gutsy/release/https://help.ubuntu.com/community/Installation/I386
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים 1)מנדריווה יש מוד להתקנה של TEXT זה יתקין כמו גדול.סוזה ...מעולה ניתן להתקין דרך הרשת ..
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים ^ 1)מנדריווה יש מוד להתקנה של TEXT זה יתקין כמו גדול. סוזה ...מעולה ניתן להתקין דרך הרשת .. אולי דרך טקסט או רשת אבל מה יהיה אחרי ההתקנה ? יעבוד לאט מאוד ... כדי לפתוח אופיס למשל תצטרך לחכות למשל 2 דקות במקום 5 שניות דרישות מע' של סוזה : * Processor: Intel—Pentium 1-4 or Xeon; AMD—Duron, Athlon, Athlon XP, Athlon MP, Athlon 64, Sempron or Opteron * Main memory: at least 256 MB; 512 MB recommended * Hard disk: at least 500 MB for minimal system; 3 GB recommended for standard system * Sound and graphics cards: supports most modern sound and graphics cards של מנדריבה : CPU: Any Intel or AMD processor - dual-core supportedRAM:256 MB minimum, 512 MB recommendedDVD drive requiredVideo Card: NVIDIA, ATI, Intel® i8xx and i9xx, SIS, Matrox, VIA. 3D desktop features requires NVIDIA GeForce or later, ATI Radeon 7000 or later, or Intel i810 to i965.Sound Card: Any Sound Blaster-compatible card and AC97 – please note that Creative Labs X-Fi cards are not currently supported.Minimum hard disk space: 3GB for a smooth installation- 4GB if you plan to use KDE 4.Serial ATA: Most controllers supported in non-RAID mode and some in RAID mode. לשניהם צריך לפחות 256 MB RAM ...
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים אממ ...צודק ... זה ממש מסבך את הבעיה ...אני אישת נמאס לי עז עברתי ל VISTA... אבל מה VISTA רצה מחשב חזק ...אז קניתי לו מחשב חזק ... אבל מחשב חזק רצה מסך LCD ....אז קניתי מסך LCD .... מסך LCD רצה מערכת סטריואו ....אז קניתי לו מערכת סטריאו ... אבל עכשיו אין לי מקום בבית ....בקיצור אין כמו לינוקס ...אין לו דרישות ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.