עבור לתוכן

בעיה בחיבור מדפסת לשאר המחשבים ברשת(לא הצליחו לפתור לי אותה בבזק)

Featured Replies

פורסם

מדובר במדפסת Samsung CLP-510 מדפסת לייזר צבעונית,אוקי אז ככה יש מחשב נייח שלי כביכול ומחשב נייד .

כל פעם שאני רוצה להדפיס דפים דרך המחשב הנייד המדפסת לא מזוהה בנייד ורק כאשר לוחצים ב"הפעלה" 10.0.0.1\\ (או שזה הפוך אני כבר לא זוכר)

אז שם אני שם את המשתמש והסיסמא מהמחשב הנייח ורק אז המחשב הנייד מזהה את המדפסת...כאילו אין שיתוף בין שני המחשבים למרות שכבר דיברתי עם תומך והוא הגדיר ביחד איתי רשת ביתית.

בבזק לא הצליחו לפתור את הבעיה והפנו אותי למייקרוסופט אז חשבתי במקום להסתובב בין כל מרכזי התמיכה בעולם כדאי לי לנסות פה...

כי לי כבר נמאס להקליד 10.0.0.1 כל פעם שהמחשב הנייד נדלק מחדש וכד'.

תודות מראש ואני אבין אם הבעיה לא פתירה...בעע

פורסם

אם הפנו אותך לתמיכה של מייקרוסופט אז זה בהחלט לא סתם.

איזה מערכות הפעלה יש בשני המחשבים?

פורסם
  • מחבר

xp בשניהם.

זה לא סתם אבל פשוט אין להם מה לומר לי יותר ...ניסו איתי הכל וזה לא עזר אז מתוך ייאוש...

למה שזה יהיה קשור לווינדווז ? המדפסת לפעמים מגיבה למחשב הנייד אבל לא מדפיסה,נגיד עושה רעש של כאילו מדפיסה ועוצרת..

פורסם

אוקיי

אז הגדרת אותה דרך שיטוף

מה בדיוק קורה כאשר אתה רוצה לשלוח משהו להדפסה ובוחר במדפסת והאם יש תקשורת עם הרשת (הנתב)?

פורסם
  • מחבר

אממ אם הבנתי נכון את השאלה אז כבר כתבתי למעלה שהמדפסת עושה רעשים של הדפסה אבל בסוף מוותרת..

ובקשר לנתב אין כבל שמחבר את המדפסת או משהו דומה

זאת לא מדפסת רשת סתומרת..

פורסם

הבנתי שהמדפסת מחוברת למחשב אחד ברשת ומשותפת.

אתה אומר שהמדפסת עושה רעשים ואז מוותרת? מה קורה ב spool כאשר אתה רואה עבודות הדפסה?

פורסם
  • מחבר

מצטער אני לא מבין את השאלה מה זה spool ?

פורסם

printing spool מאכסן את עבודות ההדפסה במערכת ההפעלה.

כאשר אתה שולח משהו להדפסה יופיע לך אייקון של מדפסת ב task bar ואם אתחלץ עליו קליק כפול אתה תראה רשימה של עבודות הדפסה והסטאטוס שלהם עם כל הנתונים.

אפשר לגשת אליו גם אם עושים קליק כפול על המדפסת מתוך לוח בקרה>מדפסות ופקסים.

זה אמור להיראות ככה:

f_spoolm_611422a.jpg

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עכשיו להדפיס כדי לראות מה קורה אז ככה

האייקון של המדפסת בשורת התחל נוצר ואז נעלם אחרי כמה שניות

ואז המדפסת עושה את הרעשים ולא מדפיסה..

פורסם

תשלח דף נסיון ותראה מה קורה.

אם עדיין עבדות ההדפסה "נעלמת" תנסה להסיר ולהתקין את המדפסת מחדש כמשאב שאתה מתחבר אליו מרחוק (מדפסת רשת) בתוך מדפסות ופקסים.

דרך אגב המדפסת עובדת בצורה תקינה במחשב שהיא מחוברת אליו?

פורסם
  • מחבר

כן.מהנייח אין בעיות..

אני לא זוכר בכלל שהתקנתי את המדפסת אפילו,חיברתי אותה עם הכבל וזהו..לא קיבלתי תוכנה איתה .

פורסם

לכל מדפסת יש דרייבר גם אם הוא נמצא במאגר של מערכת ההפעלה.

אני מדבר על המחשב הנייד שלך

תסיר את המדפסת ותתחבר אליה מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים