עבור לתוכן

בעיה עם שליחת קבצים ברשת

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים ?..

עשיתי רשת בבית בין המחשב שלי למחשב של אחי . לפעמים הייתי מעביר אליו קבצים ששוקלים הרבה דרך האייסיקיו או המסנג'ר והכל היה טוב ויפה . יום אחד בטעות עשיתי Uninstall על ה - Local Area Connection שלי, כי התבלבלתי בינו לבין ה - Local Area Connection שהפלאפון שלי הכין כשהתקנתי את התוכנה שלו כדי להעביר קבצים מהמחשב אליו וההיפך . ניסיתי לסדר שיהיה כמו שהיה מקודם וכשניסיתי להעביר אליו קבצים דרך האייסיקיו או המסנג'ר זה ישר כתב אצלו Rejected ! זה לא מצליח להעביר לו קבצים מהמחשב שלי לשלו ... המחשב שלי וגם שלו גם ככה היו זקוקים לפירמוט, אז ניצלתי את ההזמדנות ופירמטתי את המחשב שלי ושלו . אחרי שהתקנתי את ה - Windows בשתי המחשבים עשיתי שוב רשת והתקנתי עדכונים למחשבים שלנו . בקיצר אחרי שהתקנתי את כל מה שצריך במחשב שלי ובמחשב של אחי, התקנתי אייסיקיו וגם מסנג'ר כדי לבדוק אם הבעיה הסתדרה ... לצערי היא לא הסתדרה, נשארה אותה בעיה ... מה צריך לעשות כדי לסדר את הבעיה הזאת שאני אוכל לשלוח לו קבצים ששוקלים הרבה דרך האייסיקיו או המסנג'ר כמו שהייתי עושה פעם ?.. יש מצב איזשהו עדכון של ה - Windows Update דפק לנו את השליחה ?.. אם כן איך אני יכול לגלות איזה מהם ?..

תודה מראש,

משה

פורסם

בוא נתחיל מזה: אם אתם מחוברים ברשת מקומית למה אתם מעבירים קבצים דרך תוכנות של מסרים מיידיים?

פורסם
  • מחבר

כי אם זה קובץ ששוקל מעל 10 GB ?.. אין לי כסף לקנות דיסק של 10 GB שזה בטח מעל 40 ש"ח ... אין לי Disk On Key או משהו אחר שיכול להחזיק קבצים בגודל כזה ... יש לך פתרון לבעיה שלי ?.. לא דרך חלופית אבל ...

עריכה: רק שתדע (אם לא ידעת) כשמעבירים קבצים בין מחשבים שמחוברים ביניהם ברשת זה מעביר על 10 מגה לשניה ...

פורסם

כנראה שאתה לא ממש מבין למה אני חותר...

אם יש לכם תשתית רשת פיזית בין שתי מחשבים אז לא צריך שום דבר מיוחד כדי להעביר נתונים לשתי הכיוונים.

אתה יכול ליצור שיטוף בשתי המחשבים ולעביר את הקבצים דרך הסייר של חלונות.

פורסם

רק שתדע (אם לא ידעת), כשאתה מעביר קבצים עם תשתית שעוברת דרך האינטרנט, במקום ישירות, יכול להיות כל מני תקלות שאין כאשר עושים שיתוף קבצים ישיר בין המחשבים.

פורסם
  • מחבר

איך עושים את זה ?.. אבל אין פתרון לבעיה שלי ?..

פורסם
  • מחבר

עכשיו ניסו לשלוח לי משהו באייסיקיו וזה לא נשלח אליי ! גם כשאני ניסיתי לשלוח משהו זה לא שולח ... איך אני מסדר את הבעיה הזו ?.. פתאום סתם ככה זה נהרסס :bash:

עזרה בקשההההה

*אני לא משתמש בפיירוול לא חיצוני ולא פנימי של ה - Windows

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים