פורסם 2008 בינואר 3017 שנים ניסיתי עם SH לא עבד, ואז הפעלתי בALLOW EXECUTE FILE AS PROGRAM (קראתי איפשהו שצריך לעשות את זה לקובץ הזה) ואז הטרמינל מפעיל את הקובץ אבל שום דבר לא קורה...הקובץ המדובר הוא UPDATE של PUNKBUSTER....הנה לינקhttp://websec.evenbalance.com/downloads/linux/pbsetup.runהוספתי גם SS של הטרמינל אם זה יעזור[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר artlove@artlove:~> cd /home/artlove/Desktopartlove@artlove:~/Desktop> chmod +x pbsetup.runartlove@artlove:~/Desktop> ./pbsetup.runbash: ./pbsetup.run: Permission deniedartlove@artlove:~/Desktop> sudo ./pbsetup.runroot's password:sudo: ./pbsetup.run: command not foundartlove@artlove:~/Desktop>
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מה אתה מנסה להתקין?האם לא מצאת חבילה באיזה מקור נוסף לYAST כמו PACKMAN וחבריו?
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים זה updater ל pubkbusterזה לא חבילהזה משהו מיוחדדבר ראשוןשים תקובץ בתיקיה של הפאנק בסטר שלךדבר שני תעבור לרווטדבר שלישי תן לזה הרשאות גישה ותנסה תעשה תמיקום המדוייק לצורך הניסוי אל תעשה ./sss.run
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים מחבר ניסיתי ואני מקבל PERMISSION DENIED (גם עם ROOT)יש לי רעיון... אולי אם יכולתי להוריד מאיפשהו את התוכן של תקיית הPB (עם PB מותקן) אז אולי לא הייתי צריך לעשות UPDATE לPB...יש מתנדבים? (15 MB) אני נואש :'(
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מחבר הבעיה נפתרה, כל מי שנתקל בבעיה צריך לעשות DECOMPRESS לקובץ הUPDATE בעזרת הפקודהupx -d pbsetup.run./pbsetupאם זה לא עובד והטרמינל כותב שזאת פקודה לא מזוהה תתקינו את הPKG (אמור להיות בדיסק של הDISTRO).
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים אם יש כבר דיון שקשור בOPENSUSE 10.3 אז אני חייב לשאול שאלה איך לעזאזל אני עובר לROOT אתמול הצלחתי סוף סוף להתקין את הדריבר של הנווידה אבל אני צריך לבחור אותו רק שאני צריך לכתוב פקודה בROOT ואין לי מושג איך להגיע ודרך אגב אם יש דרך לבחור את הדריבר דרך הממשק הגרפי אז זה יהיה מצוין אני צריך להגיע לXCONFIG של הנווידה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.