פורסם 2008 בינואר 3017 שנים http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24729כחובב נינטנדו ובעל WII אחד מהדברים שמעצבנים אותי זה מחירי הבקרי משחק בארץ למעשה לקנות WII רימוט +נונצק עולה מעל 500 שקל בהרבה מקומות ואחת מהסיבות לזה זה שעד היום נינטנדו הייתה היחידה בשוק שמוכרת בקרי משחק לWII ובלי תחרות לא הייתה הוזלה במחיר ולא היו בקרים זולים עכשיו סוף סוף הסנונית הראשונה של מוצרים מתחרים ואני מקווה שעוד חברות יוציאו בקרי משחק לWII SunFlex to release new 'Riimotes' in Black and PinkThe video gaming accessory pros from sunflex Europe are ready to launch their snakebyte Riimote - a Wireless Controller for use with Nintendo Wii on February 8, 2008. The Riimote will be available Europe-wide for 39,99 (RRP) and comes in Glossy Black and Lipstick Pink (especially for girls) including security straps and matching non-slip rubber sleeves. Furthermore, sunflex plans to complement the new controller range for use with Nintendo Wii with the snakebyte Nunchaku, the Wireless Nunchaku, and the Retro Controller in spring. On top, additional colours are in the pipeline.
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים הם בטח יהיו באיכות נמוכה ,אני לא הייתי קונה כזה אם לומר את האמת, הייתי מעדיף לשלם יותר ולקנות מקורי, אבל נחמד שיש אפשרות לבחור.
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים נחמד. אני לא יודע אם הייתי קונה , הייתי לפחות מנסה אותם לפני הקניה..אבל הבעיה זה איך הם לטווח ארוך.. (אני מקבל את ה-WII בעוד איזה 11 ימים )
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר אני לא יודע איך הם הבקרים של נינטנדו בסדר גמור רק יקרים מידי ומן הסתם חלק מהחברות צד שלישי ייצרו זבל אבל חלק ייצרו מוצר איכותי ובתקווה זול יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.