עבור לתוכן

intel 3945abg - בעיות - אינו מזהה רשתות אלחוטיות

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי מחשב נייד עם windows xp לפני כמעט שנה עם הכרטיס Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection

מאז ומעולם היו איתו בעיות. הצלחתי להתחבר איתו לרשתות אלחוטיות בלי שום בעיה והוא תמיד היה מזהה רשתות.

אך אינו היה מזהה רשתות אלחוטיות לאחר חזרה ממצב stand by או sleep. כמעט תמיד היתה הבעיה הזאת.

בימים האחרונים הוא בכלל לא מזהה רשתות אלחוטיות בסביבה. ואין סיכוי שזה הראוטר שלי, כי תמיד הוא מזהה איזה 4 רשתות אלחוטיות מהשכנים ופתאום הוא לא מזהה כלל. עדכנתי את הדרייברים והסרתי את הכרטיס ממנהל ההתקנים כמה פעמים ושום דבר לא עוזר אני כבר מיואש.

אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה, כי בדקתי באתר של אינטל וגיליתי שאין בכלל תמיכה טכנית בישראל ככה שאין לי למי לפנות.

תודה מראש,

אלון.

פורסם

שים לב שהכפתור כיבוי והדלקה של החיבור האלחוטי על מצב פעיל. אם הוא על מצב פעיל, תעביר אותו ללא פעיל תן לו כמה שניות ותדליק חזרה.

בחלק מהדגמים הישנים יותר עושים את זה דרך התוכנה: לוחצים Fn+F5 ויפתח לך חלון הניהול של הכרטיס האלחוטי.

תבדוק שם שאין סימון של להשאר כבוי אחרי מצב sleep או standby.

בעקרון רוב המחשבים הניידים יכבו לך את הכרטיס האלחוטי במצב הזה ע"מ לחסוך בחשמל.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ את ההודעה פתאום אחרי שבועיים שלא היתה פעילה, אבל רק היום שמתי לב שענו לי.

עשיתי את מה שאמרת ושיניתי את זה בהגדרות אך עדיין זה לא עוזר...הוא פשוט אומר כל הזמן שאין רשתות אלחוטיות בסביבה. וניסיתי שוב להסיר דרייברים ולהתקין את המעודכנים ביותר ואני כבר לא יודע מה לעשות..

פורסם

הקפצה זה רק אם אתה היית האחרון שהגיב, ואז מותר אחרי 24 שעות.

שבועיים זה זמן סביר בהחלט במיוחד אם זה דיון שאתה פתחת והוא רלוונטי. :)

כרגע המצב הוא שהוא לא מזהה אף רשת בכלל?

אם כן זה אומר שהבעיה היא בכרטיס. במצב כזה אתה יכול לפנות ליצרן המחשב (HP, DELL, LENOVO וכו') כי הם מספקים את האחריות. אתה יכול לבדוק גם מול החנות שקנית אותו ממנה. בחנות הם גם יכולים לעלות על בעיות שימוש ולהסביר לך איך לתפעל אותו כמו שצריך (לפעמים אפשר לכבות את הכרטיס גם דרך התוכנה שלו במחשב וגם דרך הכפתור, לא תמיד הוא במצב פועל למרות שזה נראה שהוא אמור להיות, ובדר"כ זה לא כ"כ פשוט להעלות על הטריקים האלו).

פורסם
  • מחבר

הורדתי תוכנה לניהול רשת אלחוטית של אינטל והוא אומר שהכרטיס במצב מכובה, וכשאני מנסה לאפשר את הכרטיס דרך התוכנה הוא אומר שאי אפשר ושצריך דרך החומרה, שזה כנראה הכפתור שיש במחשב הנייד. כשאני לוחץ על הכפתור שום דבר לא משתנה והוא לא מגיב. ויש 2 דרכים לאפשר אותו. יש כפתור ישיר ויש כפתור בFn ככה שאני מאמין שזה כבר בעיה בכרטיס רשת, מה שנראה לי קצת מוזר כי בכל זאת זה בד"כ דברים שקשורים לתוכנה.

כנראה אני אפנה לחברה..

תודה רבה על העזרה.

פורסם

רק לפני, ץתבדוק ב-BIOS של המכשיר אם זה מופעל או לא (לוחצים F1 נדמה לי).

פורסם
  • מחבר

תודה על הערה פתרתי את הבעיה

עדכנתי את הדריירים של הכפתורים הנוספים האלה והכל הסתדר עכשיו

תודה שוב ואם למישהו יש בעיה דומה שינסה את מה שעשיתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים