עבור לתוכן

איזה כייף לי מחברים אותי מחר לחבילה של 1.5 מגה

Featured Replies

פורסם

עד היום הייתי מחובר לחבילה של חצי ושילמתי לאינטרנט זהב "248 שקל "כמו פרייר וזה במשך שנים.

התקשרתי עליהם ואמרתי שאני רוצה לעבור לספק אחר ולהתנתק מהם .

הם אמרו לי שיש חבילה חדשה שיצאה רק אתמול חבילה לחצי שנה של 1.5 במחיר של 109 שקל לחודש

ואחרי חצי שנה זה עולה ל209 שקל . אז אני ששלמתי עד היום במשך שנים 248 שקל על חבילה של חצי 248 שקל יקבל חבילה של 1.5 פי 3 יותר מהיר ובפחות מחצי מחיר נו מה אתם אומרים ?עכשיו יהיה לי אינטרנט טורבו.

תנסו גם אתם את החבילה הזאת אולי אתם סתם משלמים יקר על חבילה של חצי . :jump:

פורסם

פחחח... אני משלם 100 ש"ח לנטוויז'ן בעבור החבילה של 1.5 ועוד 100 לבזק (לאחר רכישת המודם).

פורסם

פששששששש...... אתה יכול לתבוע אותם! 250 שקל וזה רק לנט-ויז'ן? מה אתה משוגנה? זה ממש נגד התעריפים שלהם!

יכול להיות שהם ראו שאתה לא מתלונן אז הם גם לא הורידו לך את המחיר. אני משלם בכללי 200 ש"ח בחודש ל1.5 ביט

מאינטרנט זהב וערוצי זהב.

פורסם

אינטרנט זהב... (לפחות ע"פי מה שהבחור רשם).

אצלי (נטוויז'ן) זה לא היה שונה בהרבה... התקשרתי אליהם במטרה לברר האם תקופת ההתחייבות שלי הסתיימה ואכן, כך היה הדבר.

שאלתי אותם מה קורה עכשיו, האם התעריף עולה, יורד.. פקה פקה... נאמר לי שבגלל שאני "וותיק", יש עכשיו מבצע של 200 ש"ח לחודש על החבילה של 1.5 ללא התחייבות כלשהי מצידי.

אמרתי למוקדנית, בעלת הקול הסקסי, שמאוד לא איכותי לי... אני דורש להתנתק! אמרה לי... "כרצונך" והעבירה אותי למוקד מיוחד המטפל בפניות מסוג זה.

תוך שניות מספר, ענה לי מוקדן ושאל מדוע אני רוצה להתנתק, אמרתי לו שהפקטור העיקרי הוא המחיר... (כאן אקט ה Mad Dad נכנס לפעולה, המבין יבין...) אז הוא אמר שבגלל שאני וותיק יש עכשיו "מבצע" בו אני משלם 120 ש"ח למשך שישה חודשים נוספים, פלוס חודש אחד חינם, ללא כל התחייבות מצידי!

אמרתי לו... "איכותי!" אבל אני אוהב את זה עגול, נסגור על 100?! בזק בינלאומי מחכים בסיבוב עם הצעה דומה, תשכנעו אותי להשאר אצלכם!

ייבש אותי עוד איזה 50 שניות על הקו והוחלט להעניק לי את החבילה במחיר של 100 ש"ח לחודש, במשך שישה חודשים + חודש נוסף חינם, ללא כל התחייבות.

לא יודע מה אתכם, אבל אני נשאר עם נטוויז'ן, בהחלט מגיע להם ח"ח על שירות מהימן.

פורסם

אני על החבילה של 750 משלם 75 לנזק בינלאומי ועוד 129 לנזק

פורסם

פששששששש...... אתה יכול לתבוע אותם! 250 שקל וזה רק לנט-ויז'ן? מה אתה משוגנה? זה ממש נגד התעריפים שלהם!

יכול להיות שהם ראו שאתה לא מתלונן אז הם גם לא הורידו לך את המחיר. אני משלם בכללי 200 ש"ח בחודש ל1.5 ביט

מאינטרנט זהב וערוצי זהב.

איך יכול להיות שאתה משלם רק 200?!?!

לי יש גם אינטרנט זהב וקווי זהב ואני משלם גם 200 שקל בערך לחודש לשניהם, אבל לי יש את החבילה של ה 750!!

אולי זה בגלל שאתה רנית מודם או משהו כזה??

פורסם

פחחח... אני משלם 100 ש"ח לנטוויז'ן בעבור החבילה של 1.5 ועוד 100 לבזק (לאחר רכישת המודם).

wtf ?

מחירי בזק: 1.5 : רכישה 129 השכרה 149

750 : רכישה 109 השכרה 129

איך הגעת ל 1.5 ב 100 שקל ? :-\

עריכה: קישור

פורסם

R0cKF0rD LOL, אהבתי את סיפורך.

יש מלחמה קשה אצל חברות האינטרנט, מקופפים אותם בקלות.

פורסם

רוקפורד, קרעת אותי :lol:

רק אני נשארתי עם ה 56K הישן והדפוק ?

אני גם צריך לעשות משהו בסגנון של רוקפורד 8)

פורסם

אני משלם 99 שקל לנטויזן על 1.5

דרך אגב אין בכלל הבדל ביום יום בין 512 ל 1.5

אני יודע כי פעם הורידו אותי מ 1.5 ל 512 ולקח לי איזה שבועיים (או פחות) להבין מה עשו לי

פורסם

אינטרנט זהב... (לפחות ע"פי מה שהבחור רשם).

אצלי (נטוויז'ן) זה לא היה שונה בהרבה... התקשרתי אליהם במטרה לברר האם תקופת ההתחייבות שלי הסתיימה ואכן, כך היה הדבר.

שאלתי אותם מה קורה עכשיו, האם התעריף עולה, יורד.. פקה פקה... נאמר לי שבגלל שאני "וותיק", יש עכשיו מבצע של 200 ש"ח לחודש על החבילה של 1.5 ללא התחייבות כלשהי מצידי.

אמרתי למוקדנית, בעלת הקול הסקסי, שמאוד לא איכותי לי... אני דורש להתנתק! אמרה לי... "כרצונך" והעבירה אותי למוקד מיוחד המטפל בפניות מסוג זה.

תוך שניות מספר, ענה לי מוקדן ושאל מדוע אני רוצה להתנתק, אמרתי לו שהפקטור העיקרי הוא המחיר... (כאן אקט ה Mad Dad נכנס לפעולה, המבין יבין...) אז הוא אמר שבגלל שאני וותיק יש עכשיו "מבצע" בו אני משלם 120 ש"ח למשך שישה חודשים נוספים, פלוס חודש אחד חינם, ללא כל התחייבות מצידי!

אמרתי לו... "איכותי!" אבל אני אוהב את זה עגול, נסגור על 100?! בזק בינלאומי מחכים בסיבוב עם הצעה דומה, תשכנעו אותי להשאר אצלכם!

ייבש אותי עוד איזה 50 שניות על הקו והוחלט להעניק לי את החבילה במחיר של 100 ש"ח לחודש, במשך שישה חודשים + חודש נוסף חינם, ללא כל התחייבות.

לא יודע מה אתכם, אבל אני נשאר עם נטוויז'ן, בהחלט מגיע להם ח"ח על שירות מהימן.

תחמן לא קטן אתה, הא ?

חוץ מזה אני גם בנטוויזן ובאמת יש להם שירות לקוחות מעולה. אני ב-1.5 מגה איתם ועם תבל (כבלים) ואני משלם 200 שקל לשניהם ביחד.

פורסם

מאיפה אתם ממציאים את המחירים האלה?

כמו שכבר אמרו כאן לחבילה של 1.5 מגהביט אצל בזק עולה:

השכרה - 149ש"ח לחודש

קניה - 129 לחודש.

איך הגעתם ל100 ש"ח לחודש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים