פורסם 2008 בינואר 3017 שנים העכבר זז לי מעצמו בלי שאני נוגע בו בכלל. יכול להיות כזה דבר?האם זה קשור לתוכנות ריגול שיש לי במחשב ואיל אני יכול לפתור את הבעיה?אגב, פרמטתי אותו ולא עזר.
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים היילא נראה לי שיש לך בעיה של תוכנה. אני מאמין שמדובר בעכבר אופטי. דבר ראשון תוודא שהמשטח שעליו אתה עובד עם העכבר נקי מאבק וחלקיקים אחרים(שיער, זיפים, קפה שנשפך, אפר סיגריות וכו')דבר שני תוודא שנעינית של עכבר נקיה גם, כלומר שאין שיערות או אבק על העיניתוכמובן אין לעבוד על משטח מבריק.
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים ^^ הקדמת אותי בכמה שניות... לא קשור בכלל לפרמוט. אתה מדבר על עכבר אופטי נכון? אם כן- אני די בטוח שזה נגרם בגלל המשטח שעליו עומד העכבר שלך. מספיק שהוא יהיה מחוספס מעט או מלוכלך והחיישן של העכבר יתרגם את זה כתנועה. תבדוק בעצמך על משטח אחר אם אתה יכול ותראה את התגובה שלו. אם זה לא עוזר והעכבר ממשיך לזוז לבד, תמיד אפשר לקשור אותו אל המקלדת.
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים יש באג שגורם לזה בSP2. אז אם ניקוי של העינית והמשטח \ החלפת משטח לא עוזר, זה כנראה זה.
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים תנסה לעבוד עם עכבר אחר.אם הבעיה ממשיכה אז תנסה לעשות עדכוני מערכת ולהתקין דרייבר לעכבר (ללוג'יטק ומיקרוסופט בוודאות יש, לשאר החברות הקטנות כמעט ולא).
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים יכולה להיות עינית מלוכלכת ו"קצת" רגישה לתנועה(רעידות של השולחן בזמן ההקלדה לדוגמא) קורה לי כל הזמן בעבודה עם כמה עכברים אופטים פשוטים של מיקרוסופט
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים אני בטוח שזאת בעייה של משטח העכבר. קרה לי אותה בעייה בדיוק, ושום דבר לא עזר עד שהחלפתי משטח.
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר אני בטוח שזאת בעייה של משטח העכבר. קרה לי אותה בעייה בדיוק, ושום דבר לא עזר עד שהחלפתי משטח.העכבר שלי הוא לא על משטח מיוחד, הוא על הספריה עצמה (כלומר, בדיוק איפה שמונח המארז של המחשב) לקנות משטח מיוחד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.