עבור לתוכן

בעיות במודם ראוטר aztech 600EW

Featured Replies

פורסם

לקחתי עסקה מאוד זולה מבזק שבה יש חיבור של 1.5 ובמסגרת המבצא קיבלתי מהם מודם ראוטר aztech 600EW

ברור לגמרי שהוא דפוק ולא שווה,אבל אני רוצה לעשות כל מה שאפשר כדי להימנע מלהחליף אותו ורק כברירה אחרונה לקנות אחר.

אני איתו כבר איזה שנתיים.

חוץ מזה שהוא איטי בטירוף ברגע שיש עליו יותר ממחשב אחד, ושהוא עושה מלא בעיות לא קשורות יש לי שתי בעיות ספציפיות שאני רוצה לפתור:

1.אני ממש לא מצליח לגרום לו לתת עדיפות למחשב אחד-כלומר יש לי מחשב עבודה ומחשב אחר שבו פתוחות תוכנות שיתוף...דבר שיוצר עומס. אני לא מצליח לגרום לכך שמחשב העבודה שצריך הרבה פחות משאבים יקבל את רוחב הפס העיקרי. ההגדרה הכי קרובה שמצאתי לנושא היא הגדרות של QoS (לכאורה כתוב שם על פקטות מאייפיים מסויימים שאני מגדיר שיקבלו עדיפות-אבל בתחלס זה לא עובד).

2.אני לא סגור אם זה המודם ראוטר או משהו אחר-אני מחובר דרך נטויז'ן וה-DNS שלהם עושה לי מלא צרות.

התחלתי להשתמש ה-DNS אחר -openDNS אבל מרגע שאני משתמש בו אני לא יכול להכנס לאייפי של המודם-כלומר-הוא מנסה לתרגם לי את האייפי לכתובת שהוא מכיר ומחזיר תוצאות של חיפוש ברשת על האייפי,במקום לתת לי להכנס להגדרות של המודם-יש למישהו מושג מה לעשות?

תודה מראש

פורסם

יש לי גם 600EW כשנה וחצי ומחובר דרך נטויז'ן כספק מזה 6 שנים ומעולם לא ראיתי בעיות עם DNS.

איפה הגדרת את ה DNS בכלל?

הדרך הכי טובה לשלוט ברוחב הפס בין 2 המחשבים יהיה ברמת התוכנה לדוגמא עם netlimiter

ורוב הבעיות של 600EW קשורות בגדול לרשת החשמל ככה שתעשה לו פריקת חשמל עם אתה רואה משהו לא תקין ואם יש לך אפשרות תחבר אותו לאל-פסק :)

פורסם
  • מחבר

בכל זאת-האם יש דרך להגביל דרך הראוטר את התקשורת למחשב אחד?

פורסם
  • מחבר

אמממ....מי שמשתמש חזק במחשב של היוטרנט זה מישהו שיסגור את התוכנה ברגע שיראה אותה פועלת

פורסם

אז פה זה כבר סיפור אחר :P כבר היה פה דיון של מישהו שרצה להגביל את אחותו לאימיול לפני זה.. :kopfpatsch:

פשוט תהיה הוגן. :)

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לי לינק לנושא עם האחות ואימיול?

ואולי בכל זאת גם פיתרון דרך המודם ראוטר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים