עבור לתוכן

מחשב דרך כבל רשת

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 מחשבים בבית.

אחד שמחובר ישירות לאינטרנט בצורה הרגילה דרך כבל רשת ומודם עם USB, בחדר של אחי.

המחשב השני נמצא בחדר שלי, ומשמש אותי בעיקר לעבודות ומחובר לאינטרנט דרך כבל אדום כזה בקיר שיוצא מהמארז של המחשב בחדר של אחי

למארז במחשב בחדר שלי וכך, איכשהו, אני גם מחובר לאינטרנט.

יש לציין שההישארות שלי מחובר לאינטרנט תלויה במחשב הראשון. אם הוא מנותק - גם אני. (אני מניח שאתם מבינים על מה אני מדבר).

עכשיו, השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה להוריד סרטים או משחקים במחשב השני. אני רוצה להוריד את כל הקבצים באופן רציף.

העניין הוא שבשביל שאלה יירדו באופן רציף, חייבת להיות בין הורדה להורדה החלפת איי פי. במחשב בחדר שלי אחי, מותקנת כבר תוכנה שמחליפה את האיי פי

באופן אוטומטי בין הורדה להורדה. השאלה אם אני יכול לעשות את זה גם במחשב שלי שכאמור, לא מחובר ע"י עצמו לאינטרנט אלא דרך המחשב בחדר של אחי.

תודה. ;)

פורסם

לא

פורסם
  • מחבר

לא

אחי, זה בוודאות מה שאתה אומר? אין שום דרך לעשות זאת?

פורסם

בשביל להוריד מאתרים שמאפשרים לך הורדה אחת לכל כתובת IP אתה צריך להחליף כתובת בין הורדה להורדה

בגלל שיש לך רק כתובת אינטרנט אחת (זאת של המחשב של אח שלך) אתה צריך לגרום לו להחליף IP בשביל להוריד מספיק קבצים ברצף.

שום שינוי שתעשה אצלך לא ישנה את הכתובת אצל אחיך

פורסם
  • מחבר

בשביל להוריד מאתרים שמאפשרים לך הורדה אחת לכל כתובת IP אתה צריך להחליף כתובת בין הורדה להורדה

בגלל שיש לך רק כתובת אינטרנט אחת (זאת של המחשב של אח שלך) אתה צריך לגרום לו להחליף IP בשביל להוריד מספיק קבצים ברצף.

שום שינוי שתעשה אצלך לא ישנה את הכתובת אצל אחיך

ואם המחשב שלי מחובר לאינטרנט בפני עצמו או דרך ראוטר?

פורסם

מחשב מחובר דרך מודם: חיבור וניתוק בחייגן

מחשב מחבר דרך ראוטר: חיבור וניתוק בממשק של האוטר

ודרך אגב רק שתדע צורת בהחיבור שיש לך נקראת ICS.

פורסם
  • מחבר

מחשב מחובר דרך מודם: חיבור וניתוק בחייגן

מחשב מחבר דרך ראוטר: חיבור וניתוק בממשק של האוטר

ודרך אגב רק שתדע צורת בהחיבור שיש לך נקראת ICS.

אוקיי, טוב לדעת אחי.

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים