פורסם 2003 באפריל 1822 שנים לאחרונה הפרסומות התחילו לתקוף אותי בצורה מאוד מבהילה אני כבר לא יודע איך להתמודד עם זה אני רק נכנס לYNET ובום ! "עגלה עם סוסה....." ועוד כל מיני פלאשים שאני לא מצליח להפתר מהם :-\ למישהו יש פתרון איך להפתר מכל הזבל הזה אחת ולתמיד ??? ניסיתי הכל....כלום לא עזר.... שמתי שום מתחת למוניטור, תליתי בצל מעל המדפסת.....אבל אין תוצאות :jump:
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים מחבר אין דרך לעשות זאת דרך ווינדוס ?אני שונא תוכנות שעובדות ברקעזה סתם מכביד על המחשבאם בכל זאת אין ברירה, אז איזה עוד תוכנות נגד פופ-אפ מומלצות ??
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים ממליץ בחום עלPopUpStopperProhttp://www.panicware.com/product_pspro_tutorial.htmlיונתן---------------אה, וד.א. זה לא בפורום המתאים או שאני טועה?
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים PopUpCop עובדת עם מכוון של 3 מצבים שאתה יכול לשחק איתואני עובד איתה כבר שנהתוכנה נהדרת, אבל צריך לזכור שהיא וכל חברותיה מטפלות רק בחסימת קופצנים על המסךמדי פעם אתה צריך לנקות המחשב עצמו עם Spybot - Search & Destroy
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים אני מכיר תוכנה ממש טובה שסוגרת פופ אפ, וגם כל הדפים שאתה פותח ניפתחים בתוך בדפדפן, זה כמו "חבילת הרחבה לאינטרנט EXPLODER" רק יש בעיה אחת, זה לא סוגר פירסומות של פלאש(אלה אם הן ניפתחו בחלון חדש).מומלץ בחום.לעוד פרטים כנס לAvantBrowserהוספתי תמונה מהתוכנה
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים בניגוד לתוכנות הנ"ל אז SMASHER עושה את הכל!יש שם אפשרות לקנפג אתרים ספציפיים שמהם תקבלו עוגיות (HWZONE למשל) או שבהם אתם רוצים לאפשר פרסומות FLASH וכל מיני כאלה...החיסרון היחיד שלה הוא שהיא קצת (הרבה)מורכבת וצריך ללמוד איך לעבוד איתה, אני עובד איתה כשנה וממש מרוצה ממנה
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים מחבר התקנתי את ה SMASHER לפי עצתכםלא ממש נכנסתי לעומקי האפשרויות שלה, אני בטוח שאפשר לעשות איתה הרבה דבריםהיא תופסת המון משאבים (20MB) מהזכרון הפנימי....שזה המון !!!בכל מקרה, התוכנה עזרה לי למצוא את מקור הפלאשים, וכך ניטרלתי אותם בקלות דרך קובץ HOSTSאז עכשיו אין לי פלאשים....וגם אין לי תוכנות שרצות ברקע וגוזלות משאבים יקריםתודה לכולם על העזרהלמי שמעוניין...תכנסו לקובץ HOSTS ותוסיפו בסוף את השורות הבאות, ואתם תודו לי עד יומכם האחרון :127.0.0.1 g.akamai.net127.0.0.1 www.jumpad.co.il127.0.0.1 www.imedia.co.il127.0.0.1 www.jdate.co.il127.0.0.1 eu1.checkm8.com127.0.0.1 gifs.msn.co.ilאני לא אסיר את התוכנה. אבל בכל פעם שאני אתקל באתר ששינה את מקור הפלאשים או הפרסומות, אז אני אדע איך לחסום אותו בצ'יק צ'קבינתיים היא תשכב אצלי ללא שימוש על ההרדיסק, ואני אבטל את האוטוסטרט שלה
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים מחבר מממ....אצלי זה תופס בדיוק 1780K מהזכרון(קצת פחות מ20MB)זב גם המון !!!!
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים למי שמעוניין...תכנסו לקובץ HOSTS ותוסיפו בסוף את השורות הבאות, ואתם תודו לי עד יומכם האחרון :127.0.0.1 g.akamai.net127.0.0.1 www.jumpad.co.il127.0.0.1 www.imedia.co.il127.0.0.1 www.jdate.co.il127.0.0.1 eu1.checkm8.com127.0.0.1 gifs.msn.co.ilאני לא אסיר את התוכנה. אבל בכל פעם שאני אתקל באתר ששינה את מקור הפלאשים או הפרסומות, אז אני אדע איך לחסום אותו בצ'יק צ'קבינתיים היא תשכב אצלי ללא שימוש על ההרדיסק, ואני אבטל את האוטוסטרט שלהלא הבנתיזה מקור הפלאשים?אין אחרים ??
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים מחבר זה מקור הפלאשים שקופצים ב YNET וב MSN , אין אחרים שיקפצו לך ב2 האתרים האלה כמובן שיש מיליוני פלאשים אחרים אבל כל הפלאשים שמעצבנים אותי, מקורם מ6 הכתובות הללו עם הזמן אני מאמין שישתנו המקורות של הפלאשים, אבל זה כבר לא יהיה בעיה להוסיף אותם ל HOSTS, אני כבר יידע אותכם
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים מחבר היהיהי ;Dאני כבר לא ממש זוכר אבל אני מתלבט בין 2 :AR15:127.0.0.1 g.akamai.net127.0.0.1 eu1.checkm8.comאני כמעט בטוח שזה השני..והשורה הבאה מנטרלת לחלוטין את כל התופעות בMSN127.0.0.1 gifs.msn.co.il
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.