עבור לתוכן

איך אני משתף קבצים ברשת ביתית?

Featured Replies

פורסם

נכנסתי לShared Document במחשב שלי, שיתפתי את התיקייה (בעזרת התפריט בצד לחצתי על Share This Document ואז המשכתי לפי ההוראות ועשיתי ריסטרט) עשיתי כך גם למחשב השני אליו מחובר הראוטר (RTA1025W) רק ששם הווינדוס בעברית אבל ביצעתי את אותן הפעולות לתיקייה "קבצים משותפים".

איך אני רואה את הקבצים המשותפים? נכנסתי לתיקייה Shared Document כאן מאצלי אבל אני לא רואה את הקובץ שהעברתי מהמחשב ההוא.

*אם נפתח נושא כזה בעבר וענו עליו, אם אפשר לפני שנועלים את הנושא לתת קישור אליו כי אני חיפשתי בפורום וברשת ולא מצאתי תשובה.

פורסם

מה שאתה צריך סה"כ לעשות זה להגדיר תיקייה במחשב מסוים כתיקייה משותפת (לפי מה שכתבת כבר עשית זאת) ולאחר מכן גש למחשב השני ותעשה שהתיקייה המשותפת תיהיה ככונן הרשת ע"י מיפוי כונן רשת (אם אתה לא יודע איך עושים זאת תבצע חיפוש באתר ואם לא תמצא תשאן בדיון זה) ואז תראה את הכונן ב"מחשב שלי"...

פורסם
  • מחבר

איך אני ממפה כונן? :)

פורסם

בחלון של המחשב שלי

למעלה בתפריט-->כלים>מיפוי כונן רשת

נותן לו אות וניתוב ואז הוא יוצר כונן רשת לשיטוף של אותו מחשב שאליו ניתבת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני מנסה לעשות את זה אבל כשאני לוחץ על שם המחשב השני הוא לא מראה כלום (למרות שפתחתי שם תיקיית שיתוף, אפילו שתיים).

כשאני לוחץ עליו Explore הוא אומר לי שאין לי גישה אל המחשב השני

פורסם

תשים תמונה של השלב האחרון שאתה מבצע........

פורסם
  • מחבר

שששששששששששש

פורסם

לאחר שבחרת באות הכונן אתה לוחץ על עיון ואז נפתח לך כמו רשימה של הכוננים....

אתה לוחץ על השם של המחשב 1 ואז אתה מנווט את שאתה מוצא את נתיקייה שאפשרת לשתף..אח"כ אתה לוחץ על אישור ואישור...

לגבי מדריך תחפש בפורום משום ששאלו את השאלה הזאת כמה פעמים ואני עצמי אפילו כתבתי הודעה מפורטת ומלאה כיצד ליצור כונן רשת....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים