עבור לתוכן

מחפש מדפסת לייזר צבעונית עד 1000 ש"ח - נוטה לכיוון ה-Xerox 6110

Featured Replies

פורסם

אחרי שהיו ברשותי מספר מדפסות לייזר שאהבתי ומספר מדפסות הזרקת דיו צבעוניות ששנאתי, החלטתי להשתדרג ולהשקיע במדפסת לייזר צבעונית, שתשלב את הטוב משני העולמות.

מעדיף שלא להשקיע מעבר ל-1000 ש"ח (חריגה קטנה וודאי אפשר אבל לא יותר מידי). על כן במוקד מדפסות ביתיות פשוטות ולא מכשירים משולבים כלשהם.

לבי נוטה לכיוון ה-Xerox 6110 מכמה סיבות. ראשית, המחיר שלה נמוך להפליא (ירד מתחת ל-700 ש"ח בחנויות מסוימות ב-ZAP). שנית, היא קטנה וקומפקטית. לבסוף, והכי חשוב - היה לי נסיון חיובי עם שני דגמים אחרים של Xerox (לייזר שחור) - ה-3210 הישן וה-3117 החדש יותר.

הבנתי שהחסרון המשמעותי ביותר של ה-6110 הוא הטונרים הקטנים יחסית. קודם כל - האם הכוונה היא לטונרים שלה בכלל, או ספציפית לטונר שבא מותקן במדפסת חדשה? (מדפסות רבות לא מגיעות עם טונר מלא). בהתחשב בעניין זה, כיצד המדפסת ביחס למדפסות אחרות בשוק מבחינת עלות לדף?

האם יש למישהו המלצות אחרות בתקציב שהצבתי?

לסיום, קיים הדגם Xerox 6110N, אשר למיטב הבנתי נבדל רק בכך שיש לו יציאת רשת ושרת מדפסות מובנה (ועל כן מחירו גבוה יותר ומתחיל מ-1100). האם זהו באמת ההבדל היחיד בין הדגמים?

פורסם

אני באותו מצב.

יש לי את ה 950 המיתולוגית של HP.עשיתי סקר שוק באותו פלח מחיר ומצאתי כמה עובדות בשטח.

סמסונג הוציאה סדרה דומה עם כמה תתי דגמים.זירוקס מעולה לא פחות.הכל עניין של תקציב.ואלה התוצאות ידידי הנכבד.

סדרתCLP 300

הבסיסי - 895 שקל באה עם מעבד 200 מגצ וזיכרון 32 מגה.

המרושת - 1420 שקל - באה עם מעבד 300 וזיכרון 64 מגה.

המרושת מוסיף ל 300 את האות N משמע NETWORK - רשת.

כל זאת מתוצרת סמסונג מחירים באדיבות פנדס.

אני אישית ממליץ עליהן.שאר החברות הממותגות יקרות להחריד ללא הרשת.ואם יש לך נתב.החיבור מיותר ואפשר לקנות בשקט ב 850 שקל את

הדגם הפשוט.כמובן אפשר לעשות השוואת מחירים בזאפ לצורך מציאת חנות נוספת.

פורסם

הזירוקס מפנקת,שירות טיפה טוב יותר וקל יותר למצוא לה דיו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שטונרים מלאים ל-6110 הם 2000 דף לשחור ו-1000 דף לכל אחד משלושת צבעי הבסיס. מצד שני הגיעו לאוזניי שמועות שמוכרים אותה עם טונרים לא מלאים. האם זה נכון?

פורסם

זה לא שמועה,רוב דגמי מדפסות הלייזר צבע ולייזר שחור מגיעות עם כמות ראשונית ולא כמות מלאה.

גם כתוב על הקופסא וגם כל יצרן מצהיר זאת.

פורסם
  • מחבר

האם ידוע מה זו "הכמות הראשונית" במקרה של ה-6110? האם גם ב-6110N אותה כמות ראשונית?

פורסם

750 כל צבע 1500 לשחור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים