עבור לתוכן

בעיית לאגים במשחקי רשת

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי בעיית לאגים במשחקי רשת ביום. בשעות הלילה מ1 בלילה בערך הלאגים נפסקים והכל פועל מהיר וטוב.

הספק שלי זה בזק בינלאומי,תשתית בזק, מהירות 5 מגה ביט ללא חייגן, ראוטר ROTAL-RTA 1025W.

דיברתי עם נציג מהספק והוא עשה איתי בדיקת Tracert לwww.cnn.com ואמר לי שהתוצאות תקינות והכל בסדר.

דיברתי עם נציג מהתשתית והוא בדק לי את הקו ואמר לי שהכל תקין.

הלאגים לא יסתדרו בשעות היום ואני עדיין סובל מזה.

מקבל Kicks משרתים בגלל פינג גבוה.

אני חייב לציין שגם עשיתי בדיקת וירוסים קפדנית, בדיקת Trojans ושאר המזיקים ולא נמצא כלום.

דיברתי גם עם ישראלים אחרים שאין להם בכלל לאגים בשרת משחק שאני משחק בו. לדוגמא מישהו שיש לו בזק בינלאומי 2.5 מגה בייט ואין לו לאגים אף פעם, לא מקבל Kicks משרתים והכל פועל אצלו כמו שצריך.

פורסם

יש לך רשת בבית?

פורסם
  • מחבר

כן, למחשב שלי מחובר הראוטר ו2 המחשבים האחרים בבית מתחברים אליו באל-חוטי .

פורסם

אז כניראה שביום שאר המשפחה גולשים או שגולשים השכנים ;D אם לא שמת סיסמא

פורסם
  • מחבר

ממש לא, אני שמתי הגנה של wpa-psk ושיניתי את הסיסמת כניסה (הAdmin שיניתי למשהו אחר).

אז אין קשר בכלל.

פורסם

ואתה בטוח שאף אחד מההורים אולי אחים לא גולש? כי זה יכולה להיות סיבה מרכזית

פורסם
  • מחבר

הם גולשים, אבל לא מורידים דברים כמעט , וגם אני בדקתי את המחשב האחרים מבחינת וירוסים ומזיקים אחרים למיניהם. ומה הבעיה המרכזית יכולה להיות?

אני הסברתי שהבעיה קוראת בשעות היום ובשעות הלילה היא לא קוראת.. אז לפי הגיון פשוט אפשר להבין שהבעיה לא במחשבים האחרים כי אם היא הייתה אז גם בלילה היו לי לאגים.

פורסם

avi30, אין צורך לזלזל בעזרה שנותנים לך פה, במיוחד שיכול להיות שהיא נכונה.

הכוונה היא שבמשך היום יש שימוש במחשבים האחרים ועצם זה שהם משתמשים באינטרנט יכול לגרום לך ללאגים.

בכל מקרה, תנסה לבצע כיבוי מלא לנתב ולמודם לתת לשניהם איזה 10-20 שניות מנותקים ואז להפעיל אותם מחדש, גם אם זה לא יעשה שום דבר אחר לפחות תקבל IP שונה מהספקית, וזה יכול לפתור לך את הבעיה אם קיימת מעבר למה שרשמתי בתחילת ההודעה.

פורסם
  • מחבר

אני לא רציתי לזלזל, אני פשוט הסברתי לו למה הבעיה לא קשורה למחשבים האחרים.

אני ביצעתי הרבה פעמים כיבוי של הנתב והמודם. ביצעתי פריקת חשמל לנתב והמודם והאייפי השתנה הרבה פעמים .

מה שכן אני משתמש ב שם משתמש וסיסמה שאבא שלי משתמש בעבודה וזה עסקי השאלה אם זה יכול לגרום למשהו?

מה שחשבתי לעשות זה לפתוח משתמש חדש בחבילת גיימרים במהירות 2.5 מגה בייט לדעתכם זה יכול לעזור החבילת גיימרים?

פורסם

נסה להשיג חשבון זמני מחבר שלך ולהתחבר דרכו ולראות האם זה משתנה (עדיפות לספק אחר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים