עבור לתוכן

המחשב כל הזמן "חושב"

Featured Replies

פורסם

תראו, יש לי ווינדוס ויסטה HB, שום דבר שמעמיס על המחשב לא פועל, כל מה שפועל הוא נורטון אנטי וירוס ודרייבר של הכרטיס קול, והמחשב פשוט חושב בלי הפסקה !

איחוי לא מופעל, ממש כלום !

אני כבר נואש, אני מפחד שיקרה משהו לכונן, הוא פשוט נון סטופ "חושב" ! מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה ? דרך אגב, את המחשב קניתי עם הויסטה, אז לא יצא לי לבדוק אם זה קשור למערכת הפעלה, אבל ממש לא הגיוני אחרי 2 SP ..... ! תצילו אותי ):

פורסם

תבדוק שהאנטי וירוס לא מבצע סריקה,לפעמים אצלי גם היה ככה עד הקלטתי שהAVG עושה סריקה.

אם לא תעלה את מנהל המשימות ,שם אפשר יהיה לראות את התהליכים של המחשב.

פורסם
  • מחבר

תבדוק שהאנטי וירוס לא מבצע סריקה,לפעמים אצלי גם היה ככה עד הקלטתי שהAVG עושה סריקה.

אם לא תעלה את מנהל המשימות ,שם אפשר יהיה לראות את התהליכים של המחשב.

נאדה+נאדה=? אה כן, נאדה.

הנה תצלום :

[attachment deleted by admin]

פורסם

תיראה המנהל משימות הוא דבר דינמי,לכן תעקוב אחריו כמה דקות אולי מופיע יישום,במקום הנורטון תנסה לשים אנטי וירוס אחר,ותבדוק עם תוכנה לגילוי רוגלות אולי יש לך משהו כמו דלת אחורית ולכן המחשב חושב.

פורסם
  • מחבר

תיראה המנהל משימות הוא דבר דינמי,לכן תעקוב אחריו כמה דקות אולי מופיע יישום,במקום הנורטון תנסה לשים אנטי וירוס אחר,ותבדוק עם תוכנה לגילוי רוגלות אולי יש לך משהו כמו דלת אחורית ולכן המחשב חושב.

אני משתמש בWINDOWS DEFENDER שבא עם הויסטה, הוא לא מזהה כלום מאז שקיבלתי את המחשב, וגם לא היום הוא לא זיהה, המערכת היא מקורית אגב.

פורסם

אם ככה אני מאמין שני יש לך את כול עידכוני האבטחה,רק שנורטון היא לא כול כך חזקה,נסה להוריד למשל את חבילת האינרטנט של קספרסקי ולבדוק איומים,כו כן תנסה לבדוק עם תוכנה כמו TUNE UP UNTILITIES 2008 תקלות במחשב,אולי זה יעזור.

תנסה את הדברים הללו ותחזור עם תשובה.

פורסם

הועבר לפורום Windows

פורסם

תבין משהו אחד... אפילו אם המחשב יחשוב קשה מאוד אתה בכלל לא תשמע אותו.

מה שאתה כן שומע זה את ההארד דיסק שלך..

זה בגלל שיש שירות שנקרא Search Indexer שכללל הזמן פשוט עובר על המחשב שלך ומכניס את הקבצים לרשימה כך שכשתחפש אותם זה ימצא מאוד מהר.

אתה יכול לבטל את זה, תחםש בגוגל Disable searth indxer in vista או משהו כזה.

פורסם

זה בגלל שיש שירות שנקרא Search Indexer שכללל הזמן פשוט עובר על המחשב שלך ומכניס את הקבצים לרשימה כך שכשתחפש אותם זה ימצא מאוד מהר.

בדיוק, תבטל גם את הסימון של INDEXING מעל לכל כונן, ע"י כניסה למאפיינים וביטול האפשרות "ALLOW INDEXING SERVICE".

בנוסף תוכל לבטל את הINDEX מהSERVICES, תחפש SERVICES.MSC ותאתר את הINDEXING SERVICE ותעשה לו DISABLE, זאת אחרי שאתה מבטל את הסימון על הכוננים.

פורסם

חח לפי דעתי פשוט תפסיק להשתמש בויסטה :hat:

פורסם

Vista טוחנת את ה HD,

תסתכל ב Resource Monitor שב Task Manager ותראה מה משתמש ב HD שלך.

פורסם
  • מחבר

זה עובד ! האינדקסר באמת היה אשם :sleep:

תודה אתם גדולים ! ;D

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני יודע שזה ההארד דיסק שמרעיש ולא המעבד\לוח אם\זכרון וכל השאר כי מן הסתם הם רכיבים ללא כל דבר מכני..

דבר שני "עריכה" סגרתי את הSEARCHINDEXER וה"מחשב ממשיך לחשוב"

ברשימת משאבים של ההארד-דיסק כתוב : svchost.exe

System

סיסטם וSVCHOST בנפרד, לא אותו תהליך, והם מופיעים בכפולות, לא רק פעם אחת.. מה אלו הדברים האלו ?

תמונה :

http://www.siz.co.il/my.php?file=ecin0d5wn2nn.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים