עבור לתוכן

בעיה עם מהירות בגלל ראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בבית רשת אלחוטית- ראוטר של D-LINK Dl-524 . שלושה מחשבים. שניים מהם עם XP64 וכרטיסי רשת USB של EDIMAX, ואחד נייד של HP עם VISTA.

כשאני מחבר את אחד המחשבים ישירות למודם של הכבלים TERAYON TJ715 המהירות עובדת אחלה (320 ק"ב בממוצע). מהרגע שהראוטר מתחבר קורים אחד משני דברים- או שהמהירות יורדת לממוצע של 25 ק"ב, או שהוא מתחיל להעלות דף אינטרנט ואז נתקע באמצע...

אני לא ממש מבין בכל הנושא, אבל נראה לי שהגיוני שהבעיה היא בראוטר...אז..מה לעשות?

תודה מראש

פורסם

מאחורי הראוטר יש חריץ בגודל של קיסם יש שם כפתור תלחץ עליו 15 20 שניות זה יאפס את הראוטר ואז תגדיר אותו מחדש

במידה ועדיין לא מסתדר העניין תנסה עדכון קושחה

פורסם
  • מחבר

תודה!

את האיפוס ניסיתי אתמול כבר פעמיים והמצב לא השתנה

עדכנתי עכשיו לגרסה 2.04.

הבעיה לצערי נשארה. כשהראוטר מחובר המהירות צונחת או שדפים לא עולים

התווספו שתי אופציות בקטגורית ה WAN, איפה שהגדרתי לו את חשבון המשתמש ככה שהוא יהיה מחובר קבוע. האופציות הן:

DO NOT CHANGE THE TTL VALUE

IGMP

שתיהן עם ENABLED..לשנות משהו?

ודבר נוסף. כדאי לשנות את ההגדרות של ה MTU?

עדכון

פורסם

תשאיר את ה MTU על 1500

הבעיה היא במחשבים שמחוברים אלחוטית?

פורסם
  • מחבר

כולם מחוברים אלחוטית..הבעיה היא בכולם

פורסם

מה רמת הקליטה הממוצעת? האם הוא פועלים בתקן G? ניסית לבדוק ערוץ אלחוטי אחר?

פורסם
  • מחבר

הם על תקן G.

עריכה: החלפית מערוץ 1 לערוץ 6..עכשיו הוא מחובר, אבל במהירות מאוד מאוד איטית. אותה בעיה כמו קודם בעצם.

עד החלפת הערוץ הוא היה מחובר ולא העלה דפים...

עוד דבר שאולי קשור:

יש 4 נורות שאמורות לדלוק:

POWER

SIGNAL

WAN

WLAN

כולן דולקות (או מהבהבות...לפי התפקיד) חוץ מה POWER...אבל זה כנראה לי משנה, כי הראוטר היה מחובר אצלי למודם אחר, גם דרך 012, ושם הוא פעם אחלה (רק מחשב אחד מחובר), אבל פה הוא פועל ממש או לאט או לא פועל בכלל!! גם לא לאחר כל העדכוני קושחה (כבר הגעתי ל 2.06), והאתחולים והניתוקים מחשמל..זה בטוח בטוח קשור להגדרות של הראוטר, כי כשהמודם מחובר ישירות אין איתו שום בעיה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים