פורסם 2008 בינואר 2917 שנים מחבר הקופסה של הGTS 512 שונה ..יש עליה ציור שונה וגם היא בצורה שונה של הGTS קצת יותר לאורך ושל הGT היא יותר לרוחב אני חושב שכתוב שעם בעצם יעני GT'S... יעני זה GT ברבים הבנתם מה אני מתכון זה גם יכול להיות אני תיכף יחפש תמונות של הוקפסה מהצד ויערוך עריכה לא מצאתי
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים כוונתך היתה לומר ג'יטיז ואם זה ככה יש להם פרסום מוזר על הקופסאות...למה לפרסם כרטיס 2 על קופסה של כרטיס אחד????
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים יש לך כסף ל 8800GT באיכות טובה, GB? תקנה, עדיף.אתה מוגבל בתקציב, לך על ה 3850 HD.
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים מחבר יש לך כסף ל 8800GT באיכות טובה, GB? תקנה, עדיף. אתה מוגבל בתקציב, לך על ה 3850 HD. עדיף את הHD3870 ב1100.. מFOXPC בכל זאת ה88GT לדעתי עדיף במחיר הזה..וחוץ מזה חח מי אמר שאני רוצה לקנות אותו אולי א ני סתם מתענין חח
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר שמע אם אני קונה היום כרטיס אני קונה את הלידטק 8800GT.הוא הכי מתאים לי.למה? באותו מחיר אפשר להביא אחד יותר טוב יעני עם קירור יותר טוב לא עדיף?
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים אני לא בטוח כל ה GT עולים פחות או יותר אותו דבר.חברות לא מוכרות אני לא אקנה.לידטק גיגבייט אסוס עליהן הייתי הולך כי אפשר לסמוך על אמינות.נכון שיש יותר זולות אבל מאיפה אתה יודע שהן אמינות??
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים PALIT אמינה וזולה יותר. גם הכרטיסים שיש ב FOCPC במחירים זולים מגיעים מחברות טובות, קשה להיכנס לשוק הישראלי כי כולם מרובעים בכל מקרה גם אני בדרך כלל ממליץ LEADTEK, הם בפרוש בין המובילים ביצור גל כרטיסי NVIDIA (גם FOXCONN לא רעים אבל לא נמכרים בארץ). יש גם את ZOTAC אבל המחירים שלהם בארץ גבוהים, היבאון שלהם עושה בעיות בזמן האחרון (גם הכרטיסים של SAPPHIRE רק עולים במחיר).
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים אני אישית בדקתי בREVIEWS של אתרים מחו"ל..ומצאתי שBFG 8800GT 512MB OC מאוד מומלץ.. ואני מתכוון ללכת עליו.
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים HOLD THE CRAPה8800GT של TWINTECH שווה את ההשקעה,קירור טוב יותר,3 שנות אחריות,מחיר זול אין טעם ללכת על כרטיס בעל קירור נחות יותר ובעל C@ זעום
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים PALIT אמינה וזולה יותר. גם הכרטיסים שיש ב FOCPC במחירים זולים מגיעים מחברות טובות, קשה להיכנס לשוק הישראלי כי כולם מרובעים בכל מקרה גם אני בדרך כלל ממליץ LEADTEK, הם בפרוש בין המובילים ביצור גל כרטיסי NVIDIA (גם FOXCONN לא רעים אבל לא נמכרים בארץ). יש גם את ZOTAC אבל המחירים שלהם בארץ גבוהים, היבאון שלהם עושה בעיות בזמן האחרון (גם הכרטיסים של SAPPHIRE רק עולים במחיר). אם אני לא טועה, PALIT נותנים רק שנתיים אחריות, לא? לדעתי זה לא שווה חסכון של כמה שקלים.
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים http://www.iloprix.com/twintech-geforce-8800gt-heatpipe-512-ddr3-hdtv-dual-dvi-pcie-2-0/p-1658/הוא אכן מגיע עם 512 MB זכרון. נראה כרטיס ממש טוב
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מה אתם אומרים על הכרטיס הבא??? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1035 חבל שאין אותו בOC.. קירור של זלמן זה מצויין! כרטיס זול ומקורר היטב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.