עבור לתוכן

USB Extender ו כרטיס רשת אלחוטי USB

Featured Replies

פורסם

התקנתי על לפטופ של דל כרטיס רשת אלחוט Senao EUB-362 על גבי USB Extender שזה מוצר בעל שני רכיבים כאשר אחד מתחבר לכרטיס רשת ב USB, הצד השני מתחבר למחשב ב USB, וביניהם יש עד 40 מטר CAT5. המוצר הוא של Minicom:

http://www.minicom.com/kvm_usb.htm

על אף שלדעתי יש לו הרבה וריאציות OEM.

בהתקנה הראשונית הווינדוס הציג הודעה כמה פעמים ש USB device not recognized אבל לאחר כמה הוצאות והכנסות של ה CAT5 למתאם, זה עבד מצויין.

עכשיו הכרטיס פשוט מתנתק בלי שום סיבה ובזמנים לא קבועים... פשוט נעלם מהמחשב בלי שום הודעה או שגיאה.

ואז כמובן שאני רוצה לחבר בחזרה אז זה לוקח כמה נסיונות עם ההודעת שגיאה של not recognized עד שלבסוף זה מתחבר עד הפעם הבאה שזה מפסיק לעבוד... כמה פעמים ביום.

בעיקרון ה CAT5 הוא לא יותר מ20 מטר וגם אם הוא היה ארוך מדי אז אני מתאר לעצמי שזה לא היה עובד בכלל, ולא עובד לסירוגין.

אני פשוט לא מבין מה יכול לגרום להודעת השגיאה, אני לא חושב שזה קשור לרוחב פס וכמובן בדקתי במחשב את כל ההגדרות של כיבוי יציאות USB כתוצאה מהגדרות חשמל מתקדמות וכו'... הכול אמור לפעול מהבחינה הזאת.

בעיקרון הכרטיס הוא כמובן USB 2.0 אבל האקסטנדר הוא רק 1.1. בכל מקרה לא ראיתי שזה מפריע לכמה מוצרים שכבר בדקתי עם הדבר הזה... פשוט מקבלים הודעה ש This device can perform faster... if you plug it into a USB 2.0 port אבל זה לא אמור לגרום לניתוקים בזמנים לא קבועים...

כנראה שהדבר הראשון שאנסה לעשות זה להחליף לכבל יצוק במקום הכבל שנעצתי, על אף שהוא כן תקין כי זה עובד לסירוגין...

לאחר מכן חשבתי על אפשרות של אולי Powered USB hub באחד או בשני הצדדים.

יש רעיונות או כיוון למה זה קורה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים