פורסם 2003 באפריל 1722 שנים Athlon 950Mhz AOpen AK73Pro Kingston 256 SDRAM Hercules FDX 8500LE @ 275/275
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים המפרט כמובן לא סוף הדרך, אבל בשביל המשחק הזה המחשב בסדר גמור,המשחק מבוסס על מנוע שהיה לפני 3 שנים בערך {של Unreal הראשון, מתי זה היה, אני צודק?}והמחשב שלך חוץ מהכרטיס מסך הם בערך של התקופה ההיא, אז המחשב מספיק למשחק הזה,לדעתי אתה תראה מצוין.
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים זה אנריל WARFARE מנוע הרבה יותר חדשדאוס אקס משתמש בו וגם ספלינטר סל-ככה שזה מנוע די כבדאבל אל דאגה אני משוכנע שהוא ירוץ טוב על המחשב שלך
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים על תדעג המשחק יעבוד אצלך מצויין על גראפיקה דיי גבוה תראה את המחשב שלי יש והמשחק עובד בסדר גמור ולא על הגראפיקה הכי נמוכה
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים על תדעג המשחק יעבוד אצלך מצויין על גראפיקה דיי גבוה תראה את המחשב שלי יש והמשחק עובד בסדר גמור ולא על הגראפיקה הכי נמוכה הישתכנתי. ;D
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים על תדעג המשחק יעבוד אצלך מצויין על גראפיקה דיי גבוה תראה את המחשב שלי יש והמשחק עובד בסדר גמור ולא על הגראפיקה הכי נמוכה על = אלתדעג = תדאגגבוה = גבוההשגיאה אחת בסדר, אבל תשים לב לפני שאתה שולח את מה שאתה רושם.והכותרת של ההודעה הזו בכלל גם עם שגיאה, הנה הכותרת המקורית: "רציתי לדעת איך פוסטל 2 יעבוד אל מחשבי הצנוע"ה-"אל" צריך להיות "על"
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים אני לא צריך שיגידו לי כל הכבוד, אני רוצה לשמור על הרמה של הפורומים, היום נדהמתי לראות כמה הודעות שיש בהם שגיאות כתיב,זה מעצבן אותי לקרוא הודעה שיש בה שגיאות כתיב.
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים אני לא צריך שיגידו לי כל הכבוד, אני רוצה לשמור על הרמה של הפורומים, היום נדהמתי לראות כמה הודעות שיש בהם שגיאות כתיב, זה מעצבן אותי לקרוא הודעה שיש בה שגיאות כתיב. עז אל טיכרע (אז על תיקרא)
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים עז אל טיכרע (אז על תיקרא) אני מקווה שרשמת את זה בצחוק, מה שרשמת בתוך הסוגרים, על = אל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.