עבור לתוכן

מחפש פוסטרים/תמונות מסויימות

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית שני פוסטרים של הצייר Luis Royo פוסטרים מדהימים. סרקתי את כל האינט' ולא מצאתי תמונות כאלה (את הצייר מצאתי ואת התמונות שלו, אבל בינהן אין עוד כאלה תמונות) אולי מישהו מכיר צייר עם סגנון דומה לזה של Luis Royo? אולי למישהו בבית יש תמונות/פוסטרים עם אותו סגנון ויודע את הצייר?

שני הפוסטרים שיש לי בבית:

PP30563-511x768.jpg

BMP0231.jpg

פורסם

פוסטרים יפים!

באיזה גודל הראשון אצלך? (הדמות בו סקסית :) :gorgeous: )

פורסם
  • מחבר

פוסטרים יפים!

באיזה גודל הראשון אצלך? (הדמות בו סקסית :) :gorgeous: )

שניהם בערך 50H X 40W[br]פורסם בתאריך: 27.01.2008 בשעה 16:31:59

חפש Victoria Francés.

מאוד נחמד רק שזה לא בדיוק מה אני מחפש...יש שם הרבה מאוד דם מוות וכאלה אני לא מחפש את זה אני מחפש יותר בכיוון של דרקונים אש וכאלה

בכל זאת תודה על הניסיון ;D

יש לך משהוא בקשר לזה?

פורסם

אתה מחפש לקנות פוסטרים שלו או למצוא תמונות באינטרנט ?

אתה מחפש יצירות נוספות שלו או רק בסגנון התמונות שצרפת ?

פורסם
  • מחבר

1. המטרה של הפוסט הזה היא לפוסטרים, אם יש לך תמונות הן יתקבלו בברכה :)

2. בסגנון של התמונות שצרפתי (כל שאר התמונות שלו ראיתי באינט')

פורסם

אם מה שאתה מחפש זה ציורים עם דרקונים/לוחמים/כוסיות ושאר אלמנטים של פנטזיה, אז אתה רוצה לחפש בכיוון שונה. לך על כל מיני ציירים של ספרי פנטזיה (עטיפות) או משחקי תפקידים (מציירים ממש הרבה תמונות לכל אחד בדרך כלל). אישית אני מעדיף את לואיס רויו וויקטוריה פרנסס, כך שאין לי הצעות קונקרטיות לתת לך, אבל לא קשה למצוא תמונות כאלה. חיפוש זריז בגוגל העלה את האתר הבא (אם כי הוא לא מיוחד בשום צורה) שאולי יכול לעזור לך: http://www.fantasy-graphic.com/gallery.htm

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי שם משהוא עם אותו סגנון/שיתאים לי

פורסם

חפש את boris vallejo, אני חושב שהוא אחד המפורסמים ביותר בסטייל הזה.

פורסם

יכול להיות שלא לגמרי ברור לי מה אתה מחפש. אתה יכול לפרט מה בדיוק האלמנטים שאתה רוצה? ושים לב, שרויו הוא תותח על, אז לא נורא מפתיע אותי שקשה לך למצוא עוד תמונות ברמה שלו. ויכול להיות שאתה מעדיף להסתכל על הלינק שנתתי לך בפיירפוקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים