פורסם 2008 בינואר 2717 שנים דיברתי עם נועה ופנדה. פנדה אמרו שאין להם מושג מתי המסך הולך להגיע, ואולי הוא ידע מחר (ביום שישי אמר לי היום...) נועה אמרו לי שהמסך מגיע אליהם עוד שבועיים בפאנל S-ISP, והמדיניות שלהם לגבי הפיקסלים השרופים זה: פיקסל ומעלה באותו היום, ולאחר מכן 3 פיקסלים ומעלה תוך שנה ואת השאר אני לא זוכר. קיצר פנדה נשמעו לי בטוחים בעצמם, אני חושב להזמין לפני, לפני שכולכם תגמרו תמלאי מחדש : לגבי זה שמארגן את הקניה הקבוצתית, מה נסגר?
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים מדיניות הפיקסלים השרופים לא קשורה לחנות, זה קשור למדיניות של היבואן.בנוגע לדל, זה הולך-3 בשנה הראשונה5 בשניה8 בשלישיתופיקסל אחד שרוף ביום הקניה (כלומר- בדיקה על המקום או באותו יום בבית)
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים פנדה לא נותנים להחליף על פיקסל שרוף, ולא נותנים לבדוק בחנות, ככה לפחות כשקניתי את ה2007WFP בספטמבר.הם טוענים שמ-6 פיקסלים ומעלה מחליפים וזה האחריות של היבואן...
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים פנדה לא נותנים להחליף על פיקסל שרוף, ולא נותנים לבדוק בחנות?לי יש מסך 2007FP,יש לו פיקסל 1שרוף בפינה הימנית ליד התחל בחלונות,הבעיה הגדולה שלי אם הפיקסלשאני מסובב את המסך,הפקסל נעמד לי מול העיניים.מנסיון צריך לבדוק עוד בחנות את המסך+לקחת התחייבות לפי דעתכם בהקשר פיקסל שרוף.זאת רק דעתי,יום טוב
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים מחבר מדיניות הפיקסלים השרופים לא קשורה לחנות, זה קשור למדיניות של היבואן.בנוגע לדל, זה הולך-3 בשנה הראשונה5 בשניה8 בשלישיתופיקסל אחד שרוף ביום הקניה (כלומר- בדיקה על המקום או באותו יום בבית)פיקסל ומעלה כן?
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים מדיניות הפיקסלים השרופים לא קשורה לחנות, זה קשור למדיניות של היבואן.בנוגע לדל, זה הולך-3 בשנה הראשונה5 בשניה8 בשלישיתופיקסל אחד שרוף ביום הקניה (כלומר- בדיקה על המקום או באותו יום בבית)מאיפה הבאת את המידע הזה?
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים שלום רב לכולםיש לי שאלה שהיא לא כל-כך קשורה לדיונכם, אך בכל זאת . . .קניתי לפני כחצי שנה בנועה את Dell 2007wfp ואז בזמנו אמרו לי שהפאנל הוא S-ISP, אבל אני לא כל-כך בטוח.השאלה היא, איך אני יכול לברר איזה פאנל יש למסך שלי?עזרו לי בבקשהתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.