עבור לתוכן

עזרה ב Rad Faction 2

Featured Replies

פורסם

אני מפעיל את המשחק כל הפירסומות שבהתחלה אחרי שכולם עוברות אני רואה מסך שחור ואז זהו לא רואים יותר כלום המשחק לא מגיב...

למה זה קורה?

וכמובן שהורדתי את הפאץ

פורסם

בדוק שאין לך ג'ויסטיק או בקר משחק מחובר המופעל על FREESTYLE או מצב דומה מפני שהמשחק מכוון בברירת מחדל עם הכפתורים לג'ויסטיק

פורסם
  • מחבר

אין לי...

אבל מה זה קשור ? זה אומר שהמשחק לא יעלה לי ?!

טוב לא חשוב אני מקווה שיש מישהו שיעזור לי

פורסם

אם כבר פתחו תרד בקשר ל RED FACTION אז רציתי לשאול שאלה את האנשים שראו את המשחק תגידו זה לא נראה לכם שהוא פשוט מכוער ויבש?

אבל עזבו את הקטע של היבש כרגע יותר מעניין אותי למה הגרפיקה כל כך מעפנה שמתי הכל על מקסימום ורזולוציה 1280*1024*32 וזה נראה כאילו משחקים ב640*480 ממש על הפנים הTEXTURES ממש גרועים.

מה אתם אומרים? אפשר לתקן את זה בכלל או שהמנוע הגרפי פשוט לא טוב.

פורסם

משחק חרא , ההסבר היחידי ....

פורסם

מוזר מאוד אישית אני ציפיתי למשחק פיצוץ אחרי הRF1 שהוא היה חבל"ז, מענין איך ה RF2 נראה על PS2 ראיתם?

פורסם

אם כבר פתחו תרד בקשר ל RED FACTION אז רציתי לשאול שאלה את האנשים שראו את המשחק תגידו זה לא נראה לכם שהוא פשוט מכוער ויבש?

אבל עזבו את הקטע של היבש כרגע יותר מעניין אותי למה הגרפיקה כל כך מעפנה שמתי הכל על מקסימום ורזולוציה 1280*1024*32 וזה נראה כאילו משחקים ב640*480 ממש על הפנים הTEXTURES ממש גרועים.

מה אתם אומרים? אפשר לתקן את זה בכלל או שהמנוע הגרפי פשוט לא טוב.

בהחלט גראפיקה חלשה מאוד. אבל המשחק ברגע שנכנסים אליו הוא די מהנה, אקשן נונ-סטופ והחיים כל הזמן מתמלאים.

לפותח הת'ארד - בדוק באתר הרשמי או ברדימי בקשר לפרטים על תקלות ואי תאימויות

פורסם

זה כל הקטע אין הרגשה של סכנה בכלל המשחק יבש כזה אתה משחק בהרגשה בטוחה שאתה לא תמות והכי מעצבן שהחיילים מתים בשנייה ממש מהר בקיצור אכזבה הקדשתי למשחק 20 דק ומשחקתי אותו לצערי הרב ציפיתי למשהו ממש טוב, רולי אם לפחות הגרפיקה הייתה ממש טובה אז הייתי עוד יכול לשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים