עבור לתוכן

התחדשתי (בערך) ב XBOX360 -- עדכון: עמוד 3 תמונות!

Featured Replies

פורסם

אתה מודע לזה שאם תהפוך את הPS3 או כל קונסולה אחרת בזמן שהדיסק זז אתה תשרוט גם אותו נכון?

זה לא קורה אם הWII

אולי אם תטלטל אותו כמו בולדוג זה ישרוט לך דיסק

ברגיל הזזתי את הWII כמה פעמיים שהWII פעל ולא קרה כלום לדיסק

אם כבר יש בעיה מעצבנת אחרת

צריך להכניס את הדיסקים בעדינות לפי ההוראות

כי הWII רגיש לצורת הכנסת דיסקים ואם לא מכניסים את הדיסק בצורה מסוימת אתה מקבל שהגיעה

(לא הורס את הדיסק אבל מעצבן וצריך להיתרגל להכניס בעדינות )

פורסם
  • מחבר

צלם את הדיסק גם.

ואיי - זה חתיכת דבר מפחיד אני חייב לציין.

ליביו

אכן אחד הדברים היותר מפחידים , נקווה שלא זרקו את הזבל כי זרקתי את הדיסק. אם לא פשוט תתאר לעצמך עיצול נורא יפה על הדיסק.

אז אני מבין שזה דגם מ2006 בלי קירור חדש אפילו...

טוב לא נורא זה 70% שהכל יהיה בסדר,תתחדש אחי ותהנה!

כן , זאת בדיוק הייתה הדאגה שלי אבל אמרתי שאני אנסה לשמור עליו הכי טוב ולמצוא עוד פתרונות קירור בשבילו (כנראה שאני אפתח תראד לגבי קירור שלו שלא יהיה כרוך בפתיחה שלו) למזלי הוא מסוף 06 אם לא התחלת 07 (באיזור הזה).

מה הדאגה יש ביטוח לא ?

אז זהו שאין ביטוח ' date=' הביטוח היחיד זה הרצון שלי לשמור עליו.

משהו אחד מהקניה עצמה:

הגעתי אל המוכר לבדוק את המוצר לפני הקניה , בדקתי ראיתי שהכול עובד מצויין ושבכלליות הוא במצב מצוין וכמו חדש אבל שחכתי לבדוק אם באמת הTRAY יוצא או לא (הבנתי שיכולה להיווצר גם בעיה כזאת).

הוצאתי את הכסף והלכתי לקנות ממנו ורק רציתי לבדוק שבאמת הTRAY לא תקוע, אני מגיע אליו ואומר לו שצריך לחבר רק לחשמל כי אני רק רוצה להוציא את הדיסק. טוב מחברים לחשמל , מדליקים ומקבלים 4 נורות אדומות מהבהבות [ירד לי הלב'] מזל שהמוכר השתמש בהגיון שלו (כשאני חשבתי על איזה מזל שזה לא קרה אחרי שקניתי) ומסתבר שזה עושה את זה אם אתה לא מחבר אותו לטלוויזיה.

עכשיו לכמה שאלות:

1. עדכון תוכנה לא אמור להוריד לי [משהו שעשיתי] נכון?

2. הכנסתי כמה דיסקים עם סרטים אבל הוא סירב להראות לי אותם (פשוט אומר שאין סרטים - אבל איפה שרשום מה יש בדיסק כן רשום "MIXED MEDIA DISC" או בקיצור הוא מזהה שיש משהו בדיסק אבל הוא לא מזה לי את הסרטים. יכול להיות שזה בגלל שהוא לא עודכן בכלל?

3. איך עדיף לי לשחק ב 720P או ב 1080I ? עכשיו אני על 720P על מסך 32" ואני חושב אם כדאי לעבור ל1080I (בעצם שפוט יש רווח בין שורה לשורה כמו שהבנתי). דרך אגב אני מחבר בעזרת קומפוזיט (החמש כבלים ..)

פורסם

5-זה קומפוננט לא קומפוזיט ו2 מהכבלים הם לאודיו ככה שאתה יכול לחבר אותם למערכת במקום

ואם יש פריצה אל תתחבר לLIVE זהב

הם יכולים לתת לך באן לקונסולה אם לא קנייתה קונסולה שקיבלה באן כבר

בנוגע לסרטים DVD או DIVX ?

ומאיזה אזור?

אם אני זוכר נכון יש הגנה אזורית לDVD וDIVX זה תומך רק אחרי עדכון תוכנה

פורסם
  • מחבר

5-זה קומפוננט לא קומפוזיט ו2 מהכבלים הם לאודיו ככה שאתה יכול לחבר אותם למערכת במקום

ואם יש פריצה אל תתחבר לLIVE זהב

הם יכולים לתת לך באן לקונסולה אם לא קנייתה קונסולה שקיבלה באן כבר

בנוגע לסרטים DVD או DIVX ?

ומאיזה אזור?

אם אני זוכר נכון יש הגנה אזורית לDVD וDIVX זה תומך רק אחרי עדכון תוכנה

כן טעות שלי קומפוננט ולא קומפוזיט.

הבנתי שהבאנים באים בגלים.

זה היה DIVX , בחיים לא קניתי סרט. חשבתי שהוא פשוט יראה שיש אותו אבל לא יוכל לנגן.

אבל אם אני לא טועה לא כול הסרטים היו בDIVX (אלא אם כן כיום כול הזמן מקודדים בDIVX (אני יודע שמקודדים המון) מה עם FFDSHOW?

פורסם

אתה צריך ךנסות להריץ סרט ואז זה יוריד לך עידכון תוכנה בהנחה שחיברת אותו לרשת

תתחדש והיום אני יבוא להתנחל אצלך (:

פורסם
  • מחבר

טוב העלתי תמונות:

27012008ra3.th.jpg

26012008003dx5.th.jpg

26012008004xp6.th.jpg

26012008005yt9.th.jpg

27012008001ye0.th.jpg

כפי שאפשר לראות כשאני משחק אני מוציא אותו טיפה החוצה כדי שהתאוורר...

צולם עם הפלאפון אז האיכות לא הכי משהו (6120).

את הדיסק לא הצלחתי לצלם כי מישהו פינה את הזבל...

פותח אשכול ב"אוברקלוקינג וקירור" לגבי קירור האקסבוקס.

פורסם

עכשיו לכמה שאלות:

1. עדכון תוכנה לא אמור להוריד לי את הפריצה נכון?

2. הכנסתי כמה דיסקים עם סרטים אבל הוא סירב להראות לי אותם (פשוט אומר שאין סרטים - אבל איפה שרשום מה יש בדיסק כן רשום "MIXED MEDIA DISC" או בקיצור הוא מזהה שיש משהו בדיסק אבל הוא לא מזה לי את הסרטים. יכול להיות שזה בגלל שהוא לא עודכן בכלל?

3. איך עדיף לי לשחק ב 720P או ב 1080I ? עכשיו אני על 720P על מסך 32" ואני חושב אם כדאי לעבור ל1080I (בעצם שפוט יש רווח בין שורה לשורה כמו שהבנתי). דרך אגב אני מחבר בעזרת קומפוזיט (החמש כבלים ..)

שהוא רושם לך MIXED MADIA DISC את צריך ללכת לVIDEOS בMEDIA ואז ללחוץ על X ולהגיד לו שיקרא את הקובץ מהדיסק

פורסם

שמע ישראל! חשבתי שאתה שומר עליו....

תוציא אותו מהכוך הזה זריז

פורסם
  • מחבר

קודם כל עדכון תוכנה לא מוריד את הפריצה

ושהוא רושם לך MIXED MADIA DISC את צריך ללכת לVIDEOS בMEDIA ואז ללחוץ על X ולהגיד לו שיקרא את הקובץ מהדיסק

תודה כרגע עדכנתי!

אז זהו שלפני העדכון הייתי נכנס אבל זה לא נתן לי ללחוץ על כלום חוץ מ B עכשיו (אחרי העדכון) הוא כן נותן ואני רואה את כול הרשימה אבל הוא לא יכול לנגן בגלל שזה DIVX , אני מקבל שגיאה הקוד שלה הוא

51-COODF236

ואני צריך לעדכן דרך הלייב... יש איזשהן דרכים אחרות לעדכן?

שמע ישראל! חשבתי שאתה שומר עליו....

תוציא אותו מהכוך הזה זריז

תמונה ראשונה זה בערך איך שהוא עכשיו (כשאני משחק) , כשאני לא אני מנתק מהחשמל ומכניס ל "כוך" :)

פורסם

תתחדש, אחלה קונסולה רק חבל שלא FALCON...

ותתחיל לשחק בדברים חדשים יותר ;)

פורסם

רק לא חבל על הכסף?

היה עדיף כבר לקנות מחו"ל חדש...

גם FALCON גם אחריות גם חדש

פורסם
  • מחבר

רק לא חבל על הכסף?

היה עדיף כבר לקנות מחו"ל חדש...

גם FALCON גם אחריות גם חדש

350$ = 1300 shekel

פלוס משלוח פלוס [משהו בשבילי שאני צריך במיוחד] ועוד שלט אלחוטי אחד (למרות שאני לא הכי צריך אותו) זה עובר את מה ששילמתי , אל תשכח שאני גם הול להשקיע כסף בכמה דברים אחרים ככה שהעניין יוצא יותר יקר, אהה ואין אחראיות.

פורסם

David32 - תערוך בבקשה את ההודעות שלך שמדברות על פריצה, חבל לנעול את הדיון הזה במיוחד כאשר הוא נפתח לגבי נושא אחר.

xtreme21 - תערוך גם את ההודעה שלך בנוגע לפריצה למכשיר.

פורסם

סליחה על הבורות אבל מזה ה- FALCON?

פשוט הרבה זמן לא התעדכנתי בקונסולות

פורסם

זה הלוח אם החדש ביותר ל360

הוא אמור להיות הרבה יותר אמין מהלוחות אם הקודמים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים