עבור לתוכן

8800GT דגם חדש של ECS כנגד GIGABYTE

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות מחשב ממש בקרוב ושני האפשרויות היחידות לכרטיס מסך שייכות ל GIGABYTE ו ECS

עד עכשיו עמדתי לקנות את הכרטיס של gigabyte שנראה לי ממש טוב

(http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2752)

aa72522.jpg

אבל יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס של ECS באותו מחיר...הבעיה היא שאין הרבה ביקורות על הכרטי הזה ולכן אני צריך את העזרה שלכם

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/NewsRoom/NewsDetail.aspx?NewsID=1111&MenuID=13&LanID=0

071205_002.jpg

תודה!

פורסם

ניראה כבד מאוד של ה-ECS. חכה לתגובות

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכוון לגדול אז כן...הוא ממש ענק. אבל ביררתי וזה ממש על הגבול של להגיע לכרטיס השני...ככה שהוא לא לוקח שני מקומות

פורסם

ה - ECS מצוין ומאד מומלץ.

אבל איפה אפשר לקנות אותו ובאיזה מחיר ?

פורסם
  • מחבר

באירופה הוא יעלה לך 1300 שקלים...

אבל בינתיים בדקתי ואמרו לי שecs הם לא הכי טובים....רוב החלקים שלהם זולים ומכך גם נובעת האחריות לשנה שהם נותנים...

אני עדיין חושב שאני ילך על הgigabyte כי זאת חברה יותר מוכרת וגם מקבלים אחלה משחק על הדרך...

מה אתם אומרים?

פורסם

בסדר גמור.

אבל הכרטיס של ECS בא עם קירור הרבה יותר טוב והאיכות שלו אמורה להיות בסדר גמור, ECS לא מומלצים בעיקר בלוחות האם ואילו בכרטיסי המסך הם בסדר.

פורסם
  • מחבר

תודה לך, אני מקווה שבסוף יצא טוב :xyxthumbs:

פורסם

קח את הגיגבייט.החברה הזו אמינה הרבה יותר.המוצרים שלה הרבה יותר טובים מECS.קירור תמיד אפשר להחליף או לשדרג.איכות מוצר לא.

גיגבייט נותנת לך קבלים יותר איכותים על הכרטיס מה שנותן יציבות מתח טוב יותר - אובר קלוק אפשר אם אתה רוצה.

כתוב באתר שלהם.ECS לא ניראה לי.שורה תחתונה קח את גיגבייט.קירור לא צריך להוות החלטה למוצר אותו תמיד אפשר להחליף.

פורסם

לפי הקירור מדובר ב-S1 שנחשב כ-הקירור הכי טוב לכרטיסי המסך בנוסף למחירו הנמוך.

פורסם
  • מחבר

טוב קניתי היום את הכרטיס של gigabyte ואני בהחלט לא מתחרט...3 שנים אחריות ואני יודע שהמוצר הוא אמין ויחזיק שנים...

ECS ביצעו צעד מאוד מעניין ונסיון להחזיר את אמון הקונים (לאחר כי התברר שהמוצרים שלהם מכילים פלסטיק באיכות ירודה) אבל בכל זאת לא התביישו לתת שנה אחריות (המינימום האפשרי בחוק)!

לכן אין ספק שGIGABYTE הוא כרטיס מנצח.

תודה רבה לכל המגיבים!

פורסם

תתחדש :yelclap::xyxthumbs::D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים